Asumisen mobiilipalvelut

Hae myytäviä tai vuokrattavia asuntoja Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin monipuolisilla mobiilipalveluilla.

Hae asuntoja missä ja milloin vain!

Käytössäsi ovat mobiilisivustot, m.etuovi.com ja m.vuokraovi.com, sekä Etuovi.com- asunnonhakusovellus iPhone- ja Android- älypuhelimille. Tablettitietokoneilla kannattaa käyttää verkkopalveluidemme täysversioita.

Mobiilisivustot

Mobiilisivustot m.etuovi.com ja m.vuokraovi.com

Mobiilioptimoituja sivustoja voit käyttää lähes kaikilla matkapuhelimilla. Kun tulet verkkopalveluihimme matkapuhelimella, sinulle ehdotetaan siirtymistä mobiilisivustolle.

m.etuovi.com -> Voit hakea myytäviä asuntoja, loma-asuntoja sekä tontteja. Käytössäsi ovat monipuoliset hakuehdot, voit rajata hakuasi esimerkiksi alueen, hinnan, pinta-alan tai myyjän perusteella. Voit myös hakea kohdenumerolla, etsiä sinua lähellä olevat kohteet puhelimen paikannuksen perusteella tai listata vain esittelyssä olevat myytävät asunnot, loma-asunnot ja tontit. Sivustolla on linkki Etuovi.comin täysversioon.

m.vuokraovi.com -> Voit hakea vuokrattavia asuntoja ja vuokramökkejä esimerkiksi alueen, asuntotyypin, huoneluvun, vuokran sekä kohdenumeron perusteella. Jos puhelimessasi on GPS-paikannus, voit myös listata kulloisenkin sijaintisi lähellä vuokrattavana olevat asunnot ja vuokramökit.

Etuovi.comin asuntohakusovellus

Ilmainen Etuovi.com-asuntohakusovellus

iPhone- ja Android- älypuhelimiin tarjoamme paikkahakuun perustuvan asuntohakusovelluksen. Voit hakea myytäviä asuntoja rajaamalla alueen kartasta tai verkkopalvelusta tutuilla hakuehdoilla. Haun voit tallentaa vahdiksi. Jatkuva haku -mobiilivahdin avulla saat tiedon myytävistä asunnoista Push-ilmoituksena suoraan älypuhelimeesi, näet asunnon tiedot yhdellä näytön painalluksella ja voit soittaa myyjälle vaikka heti.

Tablettitietokoneilla voit käyttää täysversioita

Tablettitietokoneet

Tablettitietokoneilla, kuten Applen iPadilla, voit käyttää Etuovi.comin ja Vuokraovi.comin täysversioita.