*


Inari , mökki , 4 + 2 henkilöä

Siuttavaara, wilderness cabin 24 m², loma-asunto

Hinnat

alk. 0 ??????
Lomarengas-koodi: inari-angeli-siuttavaara-erakamppa-13113

Rovaniemeltä 410 km pohjoiseen, Inarista 75 km länteen. Vanha Siuttavaaran hirsikämppä sijaitsee Suomen ja Norjan rajajoen, Inarijoen rantatörmällä (15 m). Joen leveys kämpän kohdalla 35 m. Viehättävä pihapiiri jokivarressa. Syvä ranta, vedenkorkeus vaihtelee. Ei venettä.

Tuvassa 2 kerroslaveria, alaosien leveys 160 cm, yläosat 80 cm. Kämpän lämmitys puukamiinalla, valaistus aurinkokennovaloilla ja kynttilöillä. Juomavesi Inarinjoesta tai tuodaan mukana. Suosittelemme jokiveden keittämistä ennen käyttöä.

Erillinen kelosauna, jossa löylyhuone ja pukuhuone. Puukiukaassa kiuassäiliö. Saunavesi kannetaan joesta (15 m). Savustuslaatikko ja ulkotulipaikka.

ERÄKÄMPPÄ: Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei pysty tarkastamaan eräkämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi saavuttaessa yhteyttä kohteen omistajaan. Loppusiivousta ja liinavaatteita ei voi vuokrata tässä kohteessa.

Autolla pääsee kesällä pihalle, talvella 150 metrin päähän kämpästä. Talvella ei autonlämmitysmahdollisuutta.

Inarijoki on Tenojoen latvahaara, josta on mahdollista saada myös lohta. Kalastusaika Inarijoella on sama kuin Tenolla eli 1.6.-20.8. Lähin kalapaikka Inarijoki 15 m. Kalastusluvat Angelista Angelin Leirinnästä tai Karigasniemestä Kalastajan Majatalosta. Molemmissa paikoissa voi desinfioida kalastusvälineet Gyrodactulus Salaris loista vastaan. Lähin erinomainen lohenkalastuspaikka on Matinköngäs n. 5 km Karigasniemen suuntaan, käännytään vasemmalle (viitassa lukee Matinköngäs), ajetaan n. 500 m metsäautotietä.

Tenojoen kalastussäännöt. Infoa luvista ja lupaehdoista löytyy osoitteesta: www.utsjoki.fi. Sivulta löytyy tarkempi Tenon vesistöaluekartta, jossa näkyy soutupaikat, rannaltakalastusalueet jne.

Lemmenjoen Kansallispuisto saavutettavissa autolla 35 km, Muotkatunturin erämaa-alue patikoiden noin 5 km.

Metsästys: Valtionmaiden pienriistan (riekko, vesilinnut, pienpedot ja jänis) metsästysalue 1609 Angeli lähietäisyydellä (ks.www.eraluvat.fi).

Etäisyyksiä: Lähin kylä Angeli 13 km. Lähin kauppa, huoltoasema ja ravintola Karigasniemi 50 km.

Sijainti: Inari
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Siuttavaara, wilderness cabin
Pinta-ala: 24 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteita: 2
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: sähkövalo aurinkopaneelista
Kohdenumero: 500355
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoa: kamiina
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Kalenteri on päivitetty 9.12.2016 0:11
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lomarengas Oy
myyntilomarengas.fi
Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki
Puh: 0306 502 502 , Fax: 0306 502 500