*


Posio , mökki , 4 + 4 henkilöä

Hirsiniemi wilderness cabin , alkaen 424 €/vko, 0 m², loma-asunto

Hinnat

alk. 424 €/vko
Lomarengas-koodi: posio-hirsiniemi-erakamppa-10678

Perinteinen uittokämppä Livojärven hiekkarannalla, Hirsiniemen retkeilyalueella.

Kämpässä huone, neljä kerrossänkyä, keittonurkkaus, sauna samasssa rakennuksessa. Puulämmitteinen kamiina, juomavesi järvestä. Suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi. Lasikuituvene (soveltuu 3-5hv perämoottorille). Erinomainen uimaranta. ERÄKÄMPPÄ: Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei pysty tarkastamaan eräkämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi saavuttaessa yhteyttä kohteen huoltajaan.

Kämppä sopii omaa rauhaa arvostavalle lomailijalle ja kalastajalle. Ekologinen vaihtoehto: kalakämppä Livojärvellä Hirsiniemeen on merkitty noin 10 km retkeilypolkua, jonka varrella neljä laavua. Polut sopivat myös maastopyöräilyyn. Talvella niemessä on höylättyjä latuja mm. Lomakeskus Livohkaan. Jäällä kulkee kelkkareitti Posiolta Syötteelle. Livojärvessä on hyvä muikku-, siika- ja taimenkanta. Erityisesti verkko- ja vetouistelu ovat suosiossa. Hirsiniemen pohjoispuolella on pelkästään viehekalastukseen varattu alue. Järvi sopii uisteluun ja melontakohteeksi; melontareitti jatkuu Livojoelle. Kalastusalue: 2595 Livojärvi, pienriista-alue: 2620 Posio (www.eraluvat.fi).

Posio 27 km, Posio-Taivalkosken linja-autopysäkki 10 km, Lomakeskus Livohka 2 km.

Uistelulupa koko järveen (2595) Nesteeltä.

KÄYNTIKOHTEITA: Pentik, Ranuan Eläinpuisto, Korouoma 40 km, Sirniön Seppäkylä, Riisitunturi, Auttiköngäs, Syöte, Kuusamon Tropiikki, Ruka. Oulanka www.posio.fi

HUOM. Matkalla kämpälle viimeiset 10 km kuljetaan huonokuntoista metsäautotietä pitkin eikä tietä pysty ajamaan matalalla maavaralla varustetulla autolla. Autolla ei pääse mökin pihaan kesällä, etäisyys pihaan 500 m, josta tavarat voi kuljettaa veneellä kämpälle. Vene on P-paikan rannassa, johon se myös palautetaan loman päättyessä. Autolla ei pääse mökin pihaan talvella, etäisyys pihaan 2 km.

Sijainti: Posio
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Hirsiniemi wilderness cabin
Pinta-ala: 0 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 4
Lisävuoteita: 4
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Lisätietoja: kynttilävalo
Kohdenumero: 182229
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoa: puu-uuni, juomavesi haetaan itse, kamiina
Keittiön varusteet: liesi, uuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Kalenteri on päivitetty 10.12.2016 12:11
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lomarengas Oy
myyntilomarengas.fi
Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki
Puh: 0306 502 502 , Fax: 0306 502 500