*


Utsjoki , mökki , 2 + 4 henkilöä

Mieraslompolo wilderness cabin , alkaen 424 €/vko, 25 m², loma-asunto

Hinnat

alk. 424 €/vko
Lomarengas-koodi: utsjoki-mieraslompolo-erakamppa-10774

Petsikosta 18 km pohjoiseen, Mieraslompolossa, Kaldoaivin erämaan laidalla sijaitseva kahden hirsikämpän muodostama erätukikohta. Kohde sijaitsee upeassa tunturimaastossa lähellä Utsjoen jokilaaksoa.

Pääkämppä 25 m²: tuvassa kaksi sänkyä, keittonurkkaus, kaasuliesi, jossa kaksi levyä, puukamiinalämmitys, valaistuksena öljylamput ja kynttilät, puulämmitteinen sauna samassa rakennuksessa.

Majoituskämppä 25 m²: leveä laveri ja kerrossänky, puukamiinalämmitys, kynttilävalaistus.

Kylmäkaivo viileäsäilytystilana. Juomavesi lähistöllä olevasta purosta, suosittelemme juomaveden keittämistä varmuuden vuoksi. Ulkotulentekopaikka, savustuslaatikko, soutuvene. Naapuriin ei näköyhteyttä.

HUOM: kolmas, 2015 valmistunut hirsikämppä 45m²+parvi varattavissa lisämaksusta (100e/vko) omistajalta. ERÄKÄMPPÄ: Kohdetta ei esilämmitetä ennen varauksen alkua. Pitkien etäisyyksien takia huolto ei pysty tarkastamaan eräkämppää kaikkien asiakkaiden jälkeen. Jos kohde on siivoamatta tai siellä on puutteita, ota välittömästi saavuttaessa yhteyttä kohteen omistajaan.

Utsjoki 40 km, Ivalon lentokenttä 120 km, Kevon luonnonpuisto 10 km (www.luontoon.fi/kevo).

Erätukikohta sijaitsee maisemiltaan upean Mierasjärven läheisyydessä (3km), jonka rannassa on myös kohteen vene asiakkaiden käytettävissä.

Kohde soveltuu erityisesti kalastajille koska läheiset tunturijärvet ja -purot sekä 40 km päässä virtaava lohijokena tunnettu Teno tarjoavat kalastusmahdollisuuksia. Kelkkakelien aikaan on mahdollista saada maastoliikennelupa lähijärville pilkkimistä varten.

Tukikohta soveltuu hyvin myös Kaldoaiviin suuntautuvien vaellusten tukikohdaksi, vaellusreittinä voi käyttää esim. Vetsijärvelle johtavaa maastouraa (www.luontoon.fi/kaldoaivi).

Tukikohta soveltuu erinomaisesti myös riekonmetsästäjille, pääseehän yhdelle Suomen parhaalle metsästysalueelle heti kämpän portailta. Pienriista-alue: 1309 Kaldoaivi (www.eraluvat.fi).

Yleiskalastusoikeuden perusteella voi järvissä ja lammissa (pois lukien erityisvedet) kalastaa yhdellä vieheellä kalastonhoitomaksulla. Laajemmat kalastusalueet Utsjoen erämaiden järviin ja virtaaviin vesiin tavoittaa Metsähallituksen vapalupa 1574 Utsjoen Erämaa (www.eraluvat.fi).

HUOM! Kalastaja on velvollinen selvittämään voimassa olevat kalastusrajoitukset. Lisätietoja voimassa olevista rajoituksista kämpällä olevassa infokansiossa. Tenojoen kalastussäännöt, infoa Tenon luvista sekä tarkempi vesistöaluekartta löytyy netistä osoitteesta: www.utsjoki.fi. Kartassa näkyy rantakalastusalueet ja soutuväylät.

Autolla pääsee mökin pihaan kesällä, loppuosa tiestä voi olla huonokuntoinen. Keväällä/syksyllä autopysäköinti n. 250 m päässä päätien varrella.

Sijainti: Utsjoki
Loma-asuntotyyppi: mökki
Loma-asunnon nimi: Mieraslompolo wilderness cabin
Pinta-ala: 25 m²
Makuuhuoneiden määrä: 0
Vuodepaikkojen määrä: 2
Lisävuoteita: 4
Kohteen ominaisuuksia: takka
Sauna: sisäsauna
Luokitus: 1 Lomarenkaan luokitus (1-5 tähteä)
Lisätietoja: öljyvalo
Kohdenumero: 183387
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoa: puu-uuni, juomavesi haetaan itse, kamiina
Keittiön varusteet: uuni
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: ulkokäymälä
Kalenteri on päivitetty 3.12.2016 6:11
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lomarengas Oy
myyntilomarengas.fi
Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki
Puh: 0306 502 502 , Fax: 0306 502 500