Sammio
Sulje

1H+KK+S , luhtitalo, 589,22 €/kk, 37,5 m²

asumisoikeusasunto, Espoo, Leppävaara, Nuotiopiha 1 B 29

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeus on hyvä vaihtoehto, kun haluat asua laadukkaasti, mutta ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa tai kallista vuokraa. Asumisoikeusasunnosta maksat vain 10-15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta nautit omistajan hallintaoikeudesta. Voit esimerkiksi remontoida asuntoa mieleiseksesi ja vaikuttaa yhteisiin asioihin. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat. Jos kuitenkin päätät muuttaa pois, lunastamme asunnon sinulta takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

This is a right-of-occupancy apartment. It is a great choice when you want to live in a good quality home but without the risk of having a big personal loan or high rent to pay. You pay only 10-15 % of the apartments purchase value and the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. As a right-of-occupancy resident you don't own the apartment but you enjoy the proprietary rights of an owner. You can for example renovate the apartment and have an influence in common affairs. You can live in your home as long as you want. However, if you decide to move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index.

Haluttu, vehreä ja rauhallinen sijainti, lapsiperheiden suosimalla alueella Säterissä. Kauppakeskus Sellon yli 170 liikettä ja vertaansa vailla olevat liikenneyhteydet ovat vain kävelymatkan etäisyydellä. Täältä pääset kätevästi ja nopeasti junalla Helsingin keskustaan 20:ssa minuutissa. Läheltä löydät myös monipuoliset ulkoilumaastot puistoineen ja leikkipaikkoineen. Asuntoja löytyy moneen tarpeeseen; kompakteista ja persoonallisista kaksioista aina toimiviin ja valoisiin neljän huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on runsaasti säilytystilaa. Pääsääntöisesti kaikki asunnot uudistetaan kauttaaltaan ja asunnot remontoidaan perusparannuksen yhteydessä. Kun teet sopimuksen ajoissa, pääset valitsemaan sinulle mieluiset pintamateriaalit annetuista vaihtoehdoista. Katso kuvia toteutetuista asunnoista. Vastike ei nouse perusparannuksesta johtuen. Kohteessa on käynnissä perusparannus, jonka yhteydessä myös asunnot uudistetaan. Perusparannus on valmis arviolta tammikuussa 2022. Tervetuloa Avainasukkaaksi! Asunto vapautuu lokakuussa perusparannettuna.

Sijainti: Espoo Leppävaara
Nuotiopiha 1 B 29, 02600 ESPOO
Tyyppi: luhtitalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 1H+KK+S
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 1999
Asuinpinta-ala: 37,5 m²
Kokonaispinta-ala: 37,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1119000
Käyttövastike: 589,22 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 15144.81 €
Vesimaksu: 19 €/hlö/kk
Autopaikka: 18 €/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vakuus: 250.00 ASO maksu: 9871.29 ASO maksu muutostyöt: 0.00 ASO maksu indeksitarkistus: 5273.52 ASO maksu yhteensä: 15144.81, Vesimaksu: 19.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Asunnossa sauna.
Energialuokka: Energialuokka: D (2012)

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Kodin tärkeimmät sopimukset kerralla kuntoon: sähkösopimus + laaja kotivakuutus. Katso tarjous
Tähän osoitteeseen saatavilla Telian laajakaista ilman avausmaksua. Tarkasta hinta!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Avain Asunnot Helsinki
Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki
Puh: 040 640 4800

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!