Sammio
Sulje

2H+KT , kerrostalo, 727,79 €/kk, 49 m²

asumisoikeusasunto, Espoo, Suvela, Kirstinharju 2

Tämä on asumisoikeusasunto, jossa voit asua omistajan tapaan niin kauan kuin haluat, mutta huoletta kuin vuokralainen. Asumisoikeusasunnossa yhdistyy omistusasumisen turvallisuus ja vuokra-asunnon joustavuus. Asokodista maksat vain 15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat ja pois muuttaessasi saat sijoittamasi asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton tapa asua ja elää - tervetuloa asoasukkaaksi!

This is a right-of-occupancy apartment, in which you can live just like a home owner but without the worries of one, for as long as you like. The right-of-occupancy system combines the security of owning your own home with the flexibility of renting. You pay only 15% of the apartments purchase value along with the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. The home will be yours for as long as you like. If you move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index. Choose to live carefree - your right-of-occupancy home awaits you!

Jatkuva haku.

Perinteikäs Suvelan asuinalue sijaitsee Espoon sydämessä, hyvien liikenneyhteyksien ja vehreän keskuspuiston äärellä. Mittava, monivuotinen kehityshanke uudistaa nyt koko Suvelan ilmeen. Hankkeen myötä sekä asuminen että asuinympäristö päivittyvät tälle vuosituhannelle.

Kirstinharjun uudistuvalle alueelle valmistuu syksyllä 2022 Asuntosäätiön 68 viihtyisää asumisoikeuskotia. Kaksiportainen, 68 kerroksinen talo nousee luonnontilaisen metsikön viereen, kävelymatkan päähän Espoon keskuksen palveluista. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee kerhohuone ja saunaosasto. Alapihan puoleisella oleskeluterassilla voit nauttia naapureiden kanssa ilta-auringon säteistä.

Suvelasta löytyy useita kouluja, päiväkoteja ja kauppoja, ja Espoon keskuksen monipuoliset palvelut sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä. Luonto on lähellä niin talojen sisäpihoilla kuin lähimetsikköjen ja puistojen rikastamassa ympäristössäkin. Myös alueen katuverkkoa uudistetaan palvelemaan paremmin

asukkaiden liikkumista

The prime location in the Kirstinharju area area will see 68 cozy right-of-occupancy apartments built by fall of 2022. The bright and well-equipped apartments range from studios to five-room family houses. Glazed balconies, a common sauna area, laundry room, safe courtyards and the nearby nature all add to the comfort and communality of the area.

Tupakointi asunnoissamme:

Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Sijainti: Espoo Suvela
Kirstinharju 2, 02760 ESPOO
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 2H+KT
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2022
Asuinpinta-ala: 49 m²
Tontin koko: 3 062 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1122712
Käyttövastike: 727,79 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 33640.66 €
Lisätietoja kustannuksista: Asumisoikeusmaksu: 33640.66 €, Indeksikorotus: 0 €, Muutostyöt: 0, € Yhteensä: 33640.66 €, Vesimaksu: 18.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Kauko
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Hei muuttaja! Varmista edullinen sähkösopimus Tutustu muuttotarjoukseen
Tähän osoitteeseen saatavilla Telian laajakaista ilman avausmaksua. Tarkasta hinta!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!