Sulje

2h+kt+s , kerrostalo, 679,25 €/kk, 50,5 m²

asumisoikeusasunto, Jyväskylä, Haukkala, Haukankaari 5 A 12

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeus on hyvä vaihtoehto, kun haluat asua laadukkaasti, mutta ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa tai kallista vuokraa. Asumisoikeusasunnosta maksat vain 10-15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta nautit omistajan hallintaoikeudesta. Voit esimerkiksi remontoida asuntoa mieleiseksesi ja vaikuttaa yhteisiin asioihin. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat. Jos kuitenkin päätät muuttaa pois, lunastamme asunnon sinulta takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

This is a right-of-occupancy apartment. It is a great choice when you want to live in a good quality home but without the risk of having a big personal loan or high rent to pay. You pay only 10-15 % of the apartments purchase value and the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. As a right-of-occupancy resident you don't own the apartment but you enjoy the proprietary rights of an owner. You can for example renovate the apartment and have an influence in common affairs. You can live in your home as long as you want. However, if you decide to move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index.

Haukkalan viihtyisällä asuinalueella, Tuomiojärven länsirannan ja Laajavuorentien välissä Kortepohjan pohjoispuolella sijaitsee v. 2020 valmistunut kohde. Alue sopii erinomaisesti kaikenikäisille; pariskunnille, sinkuille, lapsiperheille ja ylipäänsä ihmisille, jotka tykkäävät ulkoilla ja harrastaa. Tuomiojärvikin sijaitsee vain kivenheiton päässä. Hissillisessä taloyhtiössä on 67 asumisoikeusasuntoa. Asuntojakauma on monipuolinen vaihdellen reilun 40 neliön kaksioista yli sadan neliön viiden huoneen perhehuoneistoihin. Kaikissa huoneistoissa on mm. lasitettu parveke tai terassi, astianpesukone, keraaminen liesi ja sälekaihtimet. Iso osa suomalaisista rakastaa saunomista, joten valtaosassa asuntoja on oma sauna. Saunattomien asuntojen asukkaita varten on taloyhtiön yhteinen sauna, josta voi varata oman saunavuoron. Talon asukkailla on myös käytössään kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja kaksi lastenvaunuvarastoa. Jokaiselle asunnolle on oma autopaikka ja osa paikoista mahdollistaa sähköauton latauksen! Alue tarjoaa upeat puitteet ulkoiluun ja liikkumiseen ympäri vuoden. Läheltä löytyy kaikkea sieni- ja marjametsistä hiihto- ja pyöräilyreitteihin, uimarannasta kylpylään ja laskettelurinteistä frisbeerataan ja seikkailupuistoon. Läheinen Haukkalan lähde tarjoaa raikasta lähdevettä ohikulkijoille ja ulkoilijoille. Myös liikenneyhteydet ovat hyvät, eikä venerantaakaan tarvitse kaukaa hakea. Kortepohjan keskustaan on matkaa vain n. 2 kilometriä, Palokan ostoskeskukseen n. 3,5 kilometriä ja Jyväskylän keskustaan n. 5 kilometriä. Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty myös parvekkeilla ja kiinteistön piha-alueilla. Asumisoikeusasunnossa asut kohtuuhintaisessa asunnossa ja maksat kuukausittaista käyttövastiketta. Asumisoikeusasukkaana pääset remontoimaan myös kotiasi ja sinulla on pysyvä asumisturva. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin. 3/4 -kerroksen saunallinen kaksio hissillisessä talossa. Moderni keittiö ja kaunis laminaattilattia, sälekaihtimet ja astianpesukone kuuluvat varustukseen.

Sijainti: Jyväskylä Haukkala
Haukankaari 5 A 12, 40740 JYVÄSKYLÄ
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 3/4
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 2h+kt+s
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2020
Asuinpinta-ala: 50,5 m²
Kokonaispinta-ala: 50,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1305705
Käyttövastike: 679,25 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 27360.85 €
Vesimaksu: 25 €/hlö/kk
Autopaikka: 15 €/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vakuus: 250.00 ASO maksu: 23306.22 ASO maksu muutostyöt: 0.00 ASO maksu indeksitarkistus: 4054.63 ASO maksu yhteensä: 27360.85, Vesimaksu: 25.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Asunnossa sauna.
Energialuokka: Energialuokka: B (2018)

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Avain Asunnot Jyväskylä | Avain Asumisoikeus Oy
Vapaudenkatu 48-50, 40100 JYVÄSKYLÄ
Puh: 040 640 4802

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!