Sammio
Sulje

3H+K+S , kerrostalo, 844,64 €/kk, 78,5 m²

asumisoikeusasunto, Kerava, Jaakkola, PALOKORVENKATU 7

Tämä on asumisoikeusasunto, jossa voit asua omistajan tapaan niin kauan kuin haluat, mutta huoletta kuin vuokralainen. Asumisoikeusasunnossa yhdistyy omistusasumisen turvallisuus ja vuokra-asunnon joustavuus. Asokodista maksat vain 15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat ja pois muuttaessasi saat sijoittamasi asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton tapa asua ja elää - tervetuloa asoasukkaaksi!

This is a right-of-occupancy apartment, in which you can live just like a home owner but without the worries of one, for as long as you like. The right-of-occupancy system combines the security of owning your own home with the flexibility of renting. You pay only 15% of the apartments purchase value along with the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. The home will be yours for as long as you like. If you move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index. Choose to live carefree - your right-of-occupancy home awaits you!

Keravan Jaakkola on keskustasta n. 1km. Tämä alue on erittäin suosittu mm. sen vuoksi, että alueella on paljon työpaikkoja. Talossa on hissi ja paljon asuntoja kaksiosta neliöön, mutta vaihtuvuus on hidasta.

Tässä kohteessa on suunnitteluvaiheessa viihtyvyysremontti. Mahdollinen remontti alkaa loppuvuodesta 2021. Vielä ehtii mukaan suunnittelemaan itselle sopivaa uutta keittiötä ja kylpyhuonetta. Remontista voi lukea enemmän osoitteessa: https://www.asuntosaatio.fi/asukkaille/kaytannon-tietoa/viihtyvyysremontti.

Kolmio, hissillisessä taloyhtiössä. Asunnossa vaalea laminaattilattia, astianpesukone ja sauna.

Tee aso-hakemus www.asuntosaatio.fi

Tupakointi asunnoissamme:

Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Sijainti: Kerava Jaakkola
PALOKORVENKATU 7, 04250 KERAVA
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 3H+K+S
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 1993
Asuinpinta-ala: 78,5 m²
Tontin koko: 2 473 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 609066
Käyttövastike: 844,64 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 14046.85 €
Lisätietoja kustannuksista: Asumisoikeusmaksu: 8421.67 €, Indeksikorotus: 5517.79 €, Muutostyöt: 107.39, € Yhteensä: 14046.85 €, Vesimaksu: 10.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Kauko
Energialuokka: C 2007

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Hei muuttaja! Varmista edullinen sähkösopimus Tutustu muuttotarjoukseen
Tähän osoitteeseen saatavilla Telian laajakaista ilman avausmaksua. Tarkasta hinta!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!