Sammio
Sulje

4h+k+s , rivitalo, 919,54 €/kk, 88 m²

asumisoikeusasunto, Kerava, Päivölänlaakso, Päivöläntie 10

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeusasunto on omistus- ja vuokra-asunnon välimuoto, kummankin eduilla ja ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa. Asumisoikeusasunnosta maksat asumisoikeusmaksun sekä kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asoasunnossa saat asua niin kauan kuin haluat ja pois muuttaessasi saat asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton ja turvallinen tapa asua!

This is a right-of-occupancy home. It is as carefree as a rental home and as safe as an owner-occupied home. You pay a monthly residence charge, which is lower than the general level of rent in the area. In addition, at the outset you pay a right-of-occupancy fee, equivalent to 15 % of the home's purchase price. In order to get a right-of-occupancy home, you will need a right-of-occupancy queue number obtained from the housing office of the city of municipality in which you are applying for a home.

Rivitalokolmio omalla pienellä pihalla vapautumassa lokakuun alkupuolella, sopimuksen mukaan jo elokuussa. Päivöläntie 10 on kolmen rivitalon ja yhden kerrostalon muodostama asumisoikeuskohde Keravan Päivölänlaaksossa. Vuonna 2010 valmistuneessa kohteessa on yhteensä 38 asuntoa. Kerrostaloissa on isot parvekkeet ja rivitalojen omat takapihat rajautuvat luontoon ja kalliomaisemaan liikenteestä poispäin. Kohde sopii erinomaisesti lapsiperheille. Päivölänlaakso on rauhallinen asuinalue Ahjon kaupunginosassa Lahdenväylän itäpuolella lähellä Sipoon rajaa. Ahjossa on koulu ja kaksi päiväkotia. Ruokakauppa ja apteekki ovat parinsadan metrin päässä ja muut palvelut ovat Keravan keskustassa noin kahden kilometrin päässä. Kiinnostuitko asumisoikeudesta? Lue lisää www.ta.fi/asumisoikeus Huoneistossa sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa tupakointi on kielletty. 1.1.2019 ja sen jälkeen alkavat asumisoikeussopimukset kieltävät tupakoinnin koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Sijainti: Kerava Päivölänlaakso
Päivöläntie 10, 04220 KERAVA
Tyyppi: rivitalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: 4.10.2022
Kuvaus: 4h+k+s
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 2010
Asuinpinta-ala: 88 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1293541
Käyttövastike: 919,54 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 40652.58 €
Lisätietoja kustannuksista: Alkup. asumisoikeusmaksu: 31.244,10 € Indeksikorotus: 9.408,48 € Vakuus: 2 kk:n vastiketta vastaava summa, Autopaikka lämpöpistoke 14,50 €/kk, Vesimaksu: 15,50 €/kk/hlö
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Lämmönlähde: Kaukolämpö, Lämmitysjärjestelmä: Vesikeskuslämmitys (patterit)
Lisätietoja: Kohteesta lisätietoja antaa: Terhi Halla 045 7734 3818
terhi.halla@ta.fi.
Energialuokka: D 2013

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen vihreä sähkösopimus. Saat Kotipizzan kaupan päälle. Katso tarjous
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Terhi Halla
Puh: 045 7734 3818
terhi.hallata.fi
TA-Asumisoikeus Oy, Helsinki, asumisoikeusasunnot
Kivikonkaari 38, 00940 Helsinki
Puh: 045 7734 3777

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!