Sammio

5+ , rivitalo, 420 €/kk, 264 m²

kimppakämppä, Espoo, Laajalahti, Jääskentie

Espoon Laajalahteen perusteilla olevaan, rauhallista ja kodikasta ilmapiiriä arvostavaan kommuuniin etsitään kahta asukasta. Vuokrasopimus asunnosta on tehty ja muuttamaan pääsemme 15.7. Uusien asukkaiden muuttopäivän suhteen olemme joustavia. Kommuunia ovat perustamassa kolme 25-32 vuotiasta rentoa ja rauhallista eri alojen ammattilaista.

Arvostamme:

Kotoisaa, lämmintä ilmapiiriä. Kotona pitää voida rentoutua, olla oma itsensä ja ladata muutakin kuin kännykän akkuja.

Rauhallisuutta. Emme ole bile- tai kaljakommuuni, joten jatkot ovat muualla ja päivittäiset päihteidenkäyttäjät eivät ole meidän juttu.

Muiden huomioon ottamista. Hiljaisuus laskeutuu joustavasti kymmenen korvilla ja pyrimme jakamaan muutakin kuin postiluukun, vaikka varsinaisesti hippikolhoosista ei voikaan puhua. Muiden huomioon ottaminen tarkoittaa myös käytännön asioita, kuten yhteisiin hommiin osallistumista, viikkosiivouksen noudattamista ja kokkausjälkiensä siivoamista. Olisi toivottavaa myös osata kunnioittaa muiden tarvetta omaan tilaan. Aina ei yhteisissä tiloissakaan jaksa kaiken aikaa jutella.

Joustavuutta. Meitä tulee asumaan täällä viisi ihmistä, joten joustavuus ja kompromissinteko ovat tärkeitä taitoja.

Ei lemmikkejä. Vuokranantajan vaatimus.

Luotettavuutta. Laskut maksetaan ajallaan ja luottotiedot tarkistetaan.

Halua sitoutua asumaan yhteisössä pitkään. Koskaan ei voi elämästä toki etukäteen tietää, mutta olisi toivottavaa, että etsisit tällä hetkellä pitkäaikaista kotia.

Asunnossa on vapaana kaksi huonetta jotka ovat kooltaan noin 8-14 neliötä. Huoneiden vuokrat tulevat asettumaan arviolta 420-470 euron väliin. Takuuvuokra on 2kk vuokra. Vuokranantaja jättää kalusteet käyttöömme yhteisiin tiloihin, huoneet puolestaan vuokrataan kalustamattomina. Vuokran lisäksi asumiskuluja tulee sähköstä ja vedestä (arviolta 45€/kk/henkilö). Jokaisella asukkaalla on oltava laaja kotivakuutus.

Tuleva kotimme on kaksikerroksinen rivitaloasunto, jossa on yhteensä 264 neliötä, jotka pitävät sisällään ison keittiön, olohuoneen, kaksi kylpyhuonetta, takkahuoneen, jossa on videotykki leffailtoja varten, kodinhoitohuoneen ja tunnelmallisen saunan. Lisäksi käytössämme on terassi, pieni piha ja kaksi autopaikkaa, joista toisessa on sähköautopistoke. Asunto on remontoitu energiatehokkaaksi.

Laajalahti sijaitsee HSL:n B-vyöhykkeellä ja sieltä on 10-15 minuutin bussimatka Tapiolaan ja Leppävaaraan. Bussimatka Kamppiin on 25min. Bussi lähtee parinsadan metrin päästä kotiovelta.

Jos kiinnostuit, lähetä meille Facebook-viestiä tai sähköpostia osoitteeseen heidi.o.yliyrjanainen@gmail.com ja kerro itsestäsi sekä ajatuksistasi yhteisöasumisesta.

Sijainti: Espoo Laajalahti
Jääskentie, 02140 Espoo
Vuokratyyppi: kimppakämppä
Tyyppi: rivitalo
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 5+
Huoneiden lukumäärä: 5 +
Rakennusvuosi: 1986
Asuinpinta-ala: 264 m²
Solutyyppi sekasolu
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 842728
Vuokra: 420 €/kk
Lemmikit sallittu: ei sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Elina

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!