Sammio
Sulje

4H+K+S , rivitalo, 928,34 €/kk, 85 m²

asumisoikeusasunto, Lahti, Tonttila, Ala-Tonttilankatu 16 B 09

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeus on hyvä vaihtoehto, kun haluat asua laadukkaasti, mutta ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa tai kallista vuokraa. Asumisoikeusasunnosta maksat vain 10-15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta nautit omistajan hallintaoikeudesta. Voit esimerkiksi remontoida asuntoa mieleiseksesi ja vaikuttaa yhteisiin asioihin. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat. Jos kuitenkin päätät muuttaa pois, lunastamme asunnon sinulta takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

This is a right-of-occupancy apartment. It is a great choice when you want to live in a good quality home but without the risk of having a big personal loan or high rent to pay. You pay only 10-15 % of the apartments purchase value and the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. As a right-of-occupancy resident you don't own the apartment but you enjoy the proprietary rights of an owner. You can for example renovate the apartment and have an influence in common affairs. You can live in your home as long as you want. However, if you decide to move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index.

Viihtyisä rivitaloyhtiö perheystävällisellä alueella Lahden Tonttilassa. Valoisat, siistit ja toimivapohjaiset asunnot, joista saa sisutettua itselleen mieleisen, ja varmasti rauhallisen kodin. Ilta-aurinkoon avautuvan takapihan terassilla on mukava juoda aamukahvit ja paistatella päivää. Pensaat ja piha-aidat suojaavat mukavasti takapihoja, ja vehreä metsikkö reunustaa kauniisti kohteen tonttia. Tilava varasto sisäänkäynnin vieressä ja asukkaiden käytössä nettiyhteys. S-market Tonttilaan on 750 metriä ja päiväkodit kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Karismaan ajaa viidessä minuutissa, ja sieltä löytyy monipuolisesti palveluita hypermarketista vaatekauppoihin. Lahden Radiomäki ja Salpausselän harjut tarjoavat ainutlaatuisen treeni- ja virkistysympäristön, ja Vesijärven upeat maisemat kutsuvat veneilemään ja viettämään iltaa satamassa nautiskellen. Läheiseen Joutjärveen on mukava pulahtaa uimaan ja viettää hellepäiviä sen uimarannalla. Bussi kulkee aivan talon edustalta ja Lahden moottoritielle pääsee näppärästi. Tervetuloa Avainasukkaaksi!

Sijainti: Lahti Tonttila
Ala-Tonttilankatu 16 B 09, 15170 LAHTI
Tyyppi: rivitalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: 25.10.2021
Kuvaus: 4H+K+S
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 2003
Asuinpinta-ala: 85 m²
Kokonaispinta-ala: 85 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1140626
Käyttövastike: 928,34 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 26359.75 €
Vesimaksu: 16 €/hlö/kk
Autopaikka: 10 €/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vakuus: 250.00 ASO maksu: 18302.00 ASO maksu muutostyöt: 378.00 ASO maksu indeksitarkistus: 7679.75 ASO maksu yhteensä: 26359.75, Vesimaksu: 16.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Asunnossa sauna.
Energialuokka: Energialuokka: E (2007)

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Hei muuttaja! Varmista edullinen sähkösopimus Tutustu muuttotarjoukseen
Tähän osoitteeseen saatavilla Telian laajakaista ilman avausmaksua. Tarkasta hinta!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Avain Asunnot Lahti
Vuorikatu 35 A, 15100 LAHTI
Puh: 040 640 4801

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!