Sammio
Sulje

3h+k+s , kerrostalo, 738,20 €/kk, 70 m²

asumisoikeusasunto, Laukaa, Keskusta, Laukaantie 21

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeusasunto on omistus- ja vuokra-asunnon välimuoto, kummankin eduilla ja ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa. Asumisoikeusasunnosta maksat asumisoikeusmaksun sekä kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asoasunnossa saat asua niin kauan kuin haluat ja pois muuttaessasi saat asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton ja turvallinen tapa asua!

This is a right-of-occupancy home. It is as carefree as a rental home and as safe as an owner-occupied home. You pay a monthly residence charge, which is lower than the general level of rent in the area. In addition, at the outset you pay a right-of-occupancy fee, equivalent to 15 % of the home's purchase price. In order to get a right-of-occupancy home, you will need a right-of-occupancy queue number obtained from the housing office of the city of municipality in which you are applying for a home.

Tilava kolmio toimivalla pohjaratkaisulla. Makuuhuoneet ovat olohuoneen eri puolilla, jolloin tämä asunto sopii moneen eri elämänvaiheeseen. Erilliseen tilavaan keittiöön mahtuu ruokapöytä hyvin. Oman saunan lämmöstä pääset nauttimaan silloin kun tahdot, ja saunasta pääset vilvoittelemaan parvekkeelle. Laukaan keskustaan on valmistunut asumisoikeusasuntoja. Osoitteessa Laukaantie 21 on kaikkiaan 33 asuntoa. Asuinrakennus sijaitsee entisen Siwan paikalla ja kohteen autopaikoitus entisen torin alueella. Asuntojen koot vaihtelevat saunattomasta 43 m² kaksiosta saunalliseen 70,5 m² kolmioon. Kohteeseen on jatkuva haku. Kohde on valmistunut elokuussa 2021. Kiinnostuitko asumisoikeudesta? Lue lisää www.ta.fi/asumisoikeus Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Sijainti: Laukaa Keskusta
Laukaantie 21, 41340 LAUKAA
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 3/5
Vapautuminen: 5.9.2022
Kuvaus: 3h+k+s
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2021
Asuinpinta-ala: 70 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1283874
Käyttövastike: 738,20 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 32640.74 €
Lisätietoja kustannuksista: Alkup. asumisoikeusmaksu: 31.022,00 € Indeksikorotus: 1.618,74 € Vakuus: 2 kk:n vastiketta vastaava summa, Autopaikka lämpöpistoke 15,00 €/kk, Vesimaksu: 20,00 €/kk/hlö
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Lämmönlähde: Kaukolämpö, Lämmitysjärjestelmä: Vesikeskuslämmitys (patterit)
Lisätietoja: Kohteesta lisätietoja antaa: Essi Arjovuo 040 922 2493
essi.arjovuo@ta.fi.
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen vihreä sähkösopimus. Saat Kotipizzan kaupan päälle. Katso tarjous
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Essi Arjovuo
Puh: 040-9222493
essi.arjovuota.fi
TA-Asumisoikeus Oy, Jyväskylä, asumisoikeusasunnot
Keskustie 18 D, 40100 Jyväskylä
Puh: 045 7734 3777

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!