Sulje

Autotalli , 350 €/kk,

vuokrattavat muut kohteet, Kouvola, Korjala, Lassinkatu 9

Vuokrataan uusi tallitila 26,5 m2. Huom! Lämmityssähkö sisältyy vuokraan.

Tallissa on valmiina vesiallas (lämmin- ja kylmä vesi valmiina), sähkökeskus 220V/16A sekä lattiakaivo hiekanerotuksella. Lisäksi yleinen wc- ja suihkutila rakennuksen päädyssä, joka vuokranantajan kiinteistöhuollon piirissä.

Hallissa on wifi, sekä murto-ja palohälyttimet, joista suora yhteys Securitaksen hälytyskeskukseen. Iloq lukitusjärjestelmä, jossa avainten kopiointi estetty.

Koko kiinteistössä koneellinen, tallikohtainen ilmanvaihto. HUOM! Lämmitys sisältyy vuokraan (maalämpö, vesikierto lattiassa).

Aidattu piha-alue kiinteistöhuollon piirissä (pihan lumen auraus/hiekoitus talvella ja harjaus kesällä). Lisäksi jätehuolto, roska-astiat piha-alueella. Ajoportti lukittu öisin, kulku oman tallin avaimella.

Kaikki ilmoituksen kuvat ja palvelut ovat valmiista vuokrakohteesta, niissä näkyvä varustelu on hallissa valmiina ja sisältyy vuokraan. Vuokrasopimukset alkaen 1 kk eteenpäin, vapaasti valittavalla pituudella. Lisäksi asiakkaiden omaisuus tallissa vakuutettu 5000 e asti, vuokranantajan puolelta. Jokainen talli on oma palo-osasto, eli vierekkäisissä talleissa voi olla esim. muuttovarasto tai ajoneuvo.

Tarkemmat tekniset tiedot ja hallin mitat kotisivuiltamme, www.minuntalli.fi ja

https://www.minuntalli.fi/fi/varastotilat/kouvola/miditalli-26m/

sekä muut vapaat tallit

https://www.minuntalli.fi/fi/varastotilat/kouvola/

Sijainti: Kouvola Korjala
Lassinkatu 9, 45130 Kouvola
Vuokratyyppi: vuokrattavat muut kohteet
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: Autotalli
Rakennusvuosi: 2020
Kokonaispinta-ala: 26 m²
Ominaisuudet: tie perille, vesijohto, sähkö, lämmitys, vartiointi
Erityisiä ehtoja: Talleja ei voi käyttää asuntoina, lisäksi kaikki tilat ovat savuttomia, tarkemmat ehdot vuokrasopimuksessa. Vuokralaisten luottotiedot tarkistetaan.
Tarkempi kuvaus: Minuntalli vuokraa vain omistamiaan ja hallinnoimiaan työ-, varasto-, säilytys- ja harrastetiloja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Kun vuokraat monipuolisen tilan Minuntallista, tiedät kenen talliin kuulut. Me huollamme, hoidamme, vuokraamme ja isännöimme halleja sekä toimimme sopimuskumppaninasi. Ja kaikki palvelut saat yhdestä numerosta. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle sopiva tila tarvittavaksi ajaksi. Voit vuokrata tallin tai varaston vaikka vain kuukaudeksi. Emme vaadi loputtoman pitkiä sopimuksia, joista on vaikeaa irrottautua, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tilaratkaisun, jossa ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpidosta tai hallinnosta.
Kohdenumero: 699459
Vuokra: 350 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2 pv
Vakuus: 1 kk
Lisätietoja kustannuksista: HUOM! Lämmitys sisältyy vuokraan.
Oma sähkösopimus tarvitaan käyttösähköä varten ( valot, sähköpistokkeet ), jonka voi tehdä haluamaansa sähköyhtiöön.
Vesi (lämmin 8 e/m3 ja kylmä 5 e/m3) kulutuksen mukaan. Vakuus 1-2 kk vuokraa vastaava määrä.
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Minuntalli Oy
Teknikonkatu 4, 15520 LAHTI
Puh: 020 719 9050

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!