Sammio
Sulje

Autotalli , 560 €/kk,

vuokrattavat muut kohteet, Oulu, Ritaharju, Oravanreitti 3

Vuokrataan lämmin autotalli ja varasto säilytyskäyttöön. Tallissa on mahdollisuus tehdä esimerkiksi pienimuotoista harrastustoimintaa.

Talli on esimerkiksi autoharrastajan unelmapaikka, koska tallin yhteydessä on myös kaksio vuokrattavana. Katso kaksion tiedot kohdenumero 1344522.

Tallin vuokrauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata myös autokatospaikka, jossa on sähköauton latausasema. Katospaikan vuokra 40 €/kk. Sähköauton lautauksesta veloitetaan sähkön kulutuksen mukaan. Latausasemassa on energian mittaus.

Sijainti: Oulu Ritaharju
Oravanreitti 3, 90540 Oulu
Vuokratyyppi: vuokrattavat muut kohteet
Vapautuminen: Sopimuksen mukaan
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: Autotalli
Rakennusvuosi: 2012
Kokonaispinta-ala: 51 m²
Ominaisuudet: tie perille, vesijohto, sähkö, lämmitys
Erityisiä ehtoja: Ei tulitöitä kuten hitsaus ja rälläköinti. Ei kova äänistä toimintaa ellei vuokraa myös seinän takana olevaa asuntoa. Tallin ja asuinhuoneiston välinen seinä on tuplaeristetty.

Vuokrahinta sisältää ylläpitolämmön. Vuokraan lisätään käyttösähkö- ja vesimaksu mittaroidun kulutuksen mukaan. Tallissa on ilmalämpöpumppu ja sähköpatteri. Tällä hetkellä voimassa on kiinteähintainen sähkösopimus 13 senttiä/kWh + siirtomaksu. Lämpö on ollut tällä hetkellä talviaikaan 16 astetta. Jos lämpöä halutaan nostaa, huomioidaan energiakustannus sähkön hinnassa.

Kohdenumero: 1344488
Vuokra: 560 €/kk
Vuokranmaksupäivä: Kuun 1. päivä
Vakuus: 560
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Arto Lehtonen
Puh: 0400 645 183

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!