Sammio
Sulje

2H+K+S , kerrostalo, 731,33 €/kk, 59 m²

asumisoikeusasunto, Tampere, Turtola, Pullerikinahde 2 ja 4 sekä 6 Ja 10

Tämä on asumisoikeusasunto, jossa voit asua omistajan tapaan niin kauan kuin haluat, mutta huoletta kuin vuokralainen. Asumisoikeusasunnossa yhdistyy omistusasumisen turvallisuus ja vuokra-asunnon joustavuus. Asokodista maksat vain 15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat ja pois muuttaessasi saat sijoittamasi asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton tapa asua ja elää - tervetuloa asoasukkaaksi!

This is a right-of-occupancy apartment, in which you can live just like a home owner but without the worries of one, for as long as you like. The right-of-occupancy system combines the security of owning your own home with the flexibility of renting. You pay only 15% of the apartments purchase value along with the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. The home will be yours for as long as you like. If you move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index. Choose to live carefree - your right-of-occupancy home awaits you!

Persoonallinen ja vehreä asuinalue Turtolan kauppakeskuksen vieressä. Paritaloja sekä pientaloja. Osalla asunnoista on oma piha viherpeukaloille. Hyvät yhteydet keskustaan.

Asuntosäätiön asumisoikeus- ja vuokra-asukkaana voit asua kodissasi turvallisin mielin. Me huolehdimme ammattitaidolla kiinteistöjen ylläpidosta, korjauksista ja remonteista. Asukkaana voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä Palvelukeskukseemme, joka palvelee vuoden jokaisena tuntina. Lisäksi voit halutessasi hyödyntää esimerkiksi asumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä asiakasetuja. Tervetuloa kotiin!

Turtolassa vapautumassa valoisa saunallinen kaksio toisessa kerroksessa, jossa kuitenkin oma pieni piha! Turtolan kauppakeskus erinomaisine palveluineen tien toisella puolen, sekä vehreät kävely- ja pyörätiet kutsuvat sinua ulkoilemaan. Vesimaksut ja 25 M nettiyhteys (Elisan kaapelimodeemi) sisältyvät vastikkeeseen. Autollekin löytyy lämpötolpallinen parkkipaikka pihasta 8 €/kk. Lemmikit ovat myös tervetulleita!

Tupakointi asunnoissamme:

Kaikki uudet asuinkiinteistömme ovat olleet jo pitkään täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Muutumme vähitellen savuttomiksi kaikkien asuntojemme osalta: uusien asukkaiden sopimukset kieltävät tupakoinnin huoneistoissa ja parvekkeilla 1.1.2021 alkaen. Kiinteistö ei ole välttämättä savuton muiden huoneistojen osalta, koska niissä voi olla vanhoja sopimuksia, joissa ei ole tupakointikieltoa.

Sijainti: Tampere Turtola
Pullerikinahde 2 ja 4 sekä 6 Ja 10, 33710 TAMPERE
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: 3.10.2022
Kuvaus: 2H+K+S
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2000
Asuinpinta-ala: 59 m²
Tontin koko: 13 122 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1293359
Käyttövastike: 731,33 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 21104.24 €
Lisätietoja kustannuksista: Asumisoikeusmaksu: 12616.79 €, Indeksikorotus: 8487.45 €, Muutostyöt: 0, € Yhteensä: 21104.24 €
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Kauko
Energialuokka: E 2007

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen vihreä sähkösopimus. Saat Kotipizzan kaupan päälle. Katso tarjous
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!