Sulje

3h+kt , kerrostalo, 1 840 €/kk, 80 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Haaga, Yhteiskoulunaukio 1 A

Asunto Oy Helsingin Vihdintie 19 A ja A (b) on persoonallinen ja näyttävä kahden kerrostalon kokonaisuus, joka on valmistunut syyskuussa 2020 rauhalliselle alueelle Haagan puiston reunaan. Talot tarjoavat puitteet luonnonläheiseen kaupunkielämään loistavilla kulkuyhteyksillä. Raidejokerin tuleva pysäkki sijaitsee reilun 200 m ja Huopalahden asema 900 m päässä kohteesta. Suositulta Etelä-Haagan alueelta löytyvät monipuoliset lähipalvelut kauppoineen, päiväkoteineen, kouluineen, asukaspuistoineen, kirjastoineen, kahviloineen ja ruokapaikkoineen.

Talojen ylimmissä kerroksissa on 10 poikkeuksellisen näyttävää ja ainutlaatuista 2-kerroksista asuntoa, joissa on myös avointa korkeaa tilaa. Yhteiskouluntien puoleisissa kattohuoneistoissa on 4,5 metriä korkeat lasiseinät, joista avautuvat upeat näkymät Haagan puistoon. Lisäksi yli 4 metriä korkeiden terassien katot ovat pääosin lasia. Korkeus ja avaruus korostuvat myös Yhteiskouluntien alemmissa kerroksissa, joissa huonekorkeus on yli kolme metriä.

Asunnot ovat materiaalivalinnoiltaan laadukkaita. Huoneistojen pintamateriaaleihin on valittu pehmeitä vaaleita sävyjä, jotka mahdollistavat huoneiston sisustamisen oman maun mukaan. Huoneistoissa on lämpimän vaalea laminaattilattia, valkoiseksi maalatut seinät sekä kauniit valkoiset kaapistot. Kylpyhuone on laatoitettu vaaleilla, kauniin beigen sävyillä. Kylpyhuoneissa on tilavaraus sekä liitännät pyykinpesukoneelle. Keittiön varusteluun kuuluu keraaminen liesi, kalusteuuni, jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Asunnoissa on kauttaaltaan lattialämmitys, lämpötila säädetään huonekohtaisten säätimien avulla, sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Kaikista asunnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet sekä ikkunoissa sälekaihtimet.

Asukkaiden yhteiskäytössä on pesutupa ja kuivaushuone, pyörävarastot, ulkoiluvälinevarastot sekä lastenvaunuvarasto ja taloyhtiön kaksi saunatilaa, joista toisessa on oma parveke vilvoitteluun ja yhteys kerhotilaan. Jokaiselle huoneistolle on myös oma irtainvarasto.

Autopaikat sijaitsevat kätevästi pysäköintihallissa pihakannen alla, ja niitä voi vuokrata hintaan 90 €/kk. Kohteessa mahdollisuus myös sähköauton lataukseen pysäköintihallissa.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi. Vakuus 350 €. Huoneistokohtainen vesimaksu. Vuokraan sisältyy 10M internetyhteys. Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan kotivakuutuksen. Laaja tupakointikielto uusiin vuokrasopimuksiin, lemmikit sallittu.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Sijainti: Helsinki Haaga
Yhteiskoulunaukio 1 A, 00320 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 4-5/5
Vapautuminen: 1.5.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 3h+kt
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2020
Asuinpinta-ala: 80 m²
Kokonaispinta-ala: 80 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 684174
Vuokra: 1 840 €/kk
Vakuus: 350.00
Vesimaksu: 40 €/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan
kotivakuutuksen. Huoneiston omistaa: CWE Finland 01 Holding Ky
Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Helsingin Vihdintie 19 A
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula
Energialuokka: C 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kodisto Asuntovuokraus
PL 52, 00101 HELSINKI
Puh: 0103896000

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!