Sulje

3H+K+S , kerrostalo, 957,53 €/kk, 77,5 m²

asumisoikeusasunto, Vantaa, Mikkola, Maarukankuja 4 C 38

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeus on hyvä vaihtoehto, kun haluat asua laadukkaasti, mutta ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa tai kallista vuokraa. Asumisoikeusasunnosta maksat vain 10-15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta nautit omistajan hallintaoikeudesta. Voit esimerkiksi remontoida asuntoa mieleiseksesi ja vaikuttaa yhteisiin asioihin. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat. Jos kuitenkin päätät muuttaa pois, lunastamme asunnon sinulta takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

This is a right-of-occupancy apartment. It is a great choice when you want to live in a good quality home but without the risk of having a big personal loan or high rent to pay. You pay only 10-15 % of the apartments purchase value and the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. As a right-of-occupancy resident you don't own the apartment but you enjoy the proprietary rights of an owner. You can for example renovate the apartment and have an influence in common affairs. You can live in your home as long as you want. However, if you decide to move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index.

Maarukankuja tarjoaa mukavaa asumista lähellä luontoa, mutta kuitenkin vain kivenheiton päässä päivittäistavarakaupoista. Asunnot ovat valoisia ja pohjaratkaisuiltaan avaria. Asuntoja on toimivista kaksioista aina lapsiperheille sopiviin neliöihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna ja parveke. Hyvin suunnitelluista asunnoista saa helposti sisustettua itselleen mukavan kodin. Maarukankujalla ei ole vilkasta liikennettä, koska se on päättyvä tie. A-talossa on hissi, B- ja C-portaissa ei. Pääsääntöisesti kaikki asunnot uudistetaan lähiaikoina kauttaaltaan ja asunnoista remontoidaan peruskorjauksen yhteydessä nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja. Kun teet sopimuksen ajoissa, pääset valitsemaan sinulle mieluiset pintamateriaalit annetuista vaihtoehdoista. Katso kuvia toteutetuista asunnoista. Vastike ei nouse peruskorjauksesta johtuen. Remontin alustava ajankohta on vuosi 2024, tarkempi aikataulu vahvistuu lähempänä. Lisää tietoa perusparannuksesta: https://avainasunnot.fi/perusparannus/ Asukkaiden yhteiskäytössä on pesutupa kuivaushuoneineen, ulkovälinevarasto, kerhotila sekä viehättävä grillikatos, jossa voi pitää vaikka pihajuhlat. Puistomainen taloyhtiön piha sekä läheiset päiväkodit ja koulut tekevät alueesta täydellisen lapsiperheille. Alueelta löytyvät erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, josta hyvänä esimerkkinä toimivat valaistut metsäiset kävelytiet, jotka houkuttelevat liikkumaan vaikkapa läheistä Keravanjoen juoksua ihailemaan. Lähimpään kauppaan on vain 10 minuutin kävelymatka. Paikallisbussit kulkevat kohteen vierestä, joilla matka esimerkiksi Tikkurilaan tai Korson juna-asemalle sujuu jouhevasti. Autoilijan matkaa puolestaan sujuvoittaa lähellä sijaitseva Lahdenväylä, jota pitkin matkustaminen on nopeaa. Asumisoikeusasunnossa asut kohtuuhintaisessa asunnossa ja maksat kuukausittaista käyttövastiketta. Asumisoikeusasukkaana pääset remontoimaan myös kotiasi ja sinulla on pysyvä asumisturva. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin. Kaunis, siisti koti kolmikerroksisessa talossa. Ei hissiä, mutta portaat helppokulkuiset.

Sijainti: Vantaa Mikkola
Maarukankuja 4 C 38, 01480 VANTAA
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 2/6
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 3H+K+S
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2002
Asuinpinta-ala: 77,5 m²
Kokonaispinta-ala: 77,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1168709
Käyttövastike: 957,53 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 28861.98 €
Vesimaksu: 18,5 €/hlö/kk
Autopaikka: 19 €/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vakuus: 250.00 ASO maksu: 17407.62 ASO maksu muutostyöt: 0.00 ASO maksu indeksitarkistus: 11454.36 ASO maksu yhteensä: 28861.98, Vesimaksu: 18.50
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Asunnossa sauna.
Energialuokka: Energialuokka: E (2012)

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Avain Asunnot Helsinki | Avain Asumisoikeus Oy
Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki
Puh: 040 640 4800

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!