Sulje

1H+KT , kerrostalo, 749 €/kk, 26 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Olari, Ylismäentie 12

Vuokrataan soma yksiö Olarista!

Tämä ihastuttava, pieni Lumo-koti on täydellinen yhdelle hengelle. Pieneen kotiin on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen, ottamatta mitään ylimääräistä. Upea lasitettu parveke tarjoaa kotiin lisätilaa ja se muuttuukin aina kesän saapuessa kodin sydämeksi, jossa syödään, oleskellaan ja levätään.

Huippu kodin varustukseen kuuluu integroitu liesi, uuni ja astianpesukone. Keittiön työtasot ovat luonnonkiveä. Kylpyhuoneesta löytyy tyylikäs allaskaappi sekä peilikaappi ja liitännät pesukoneelle.

Talo sijaitsee mahtavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Aivan vierestä aukeavat upeat Espoon keskuspuiston ulkoilureitit. Täällä ei siis todellakaan tarvitse lenkkeillä liikenteen melun tai saasteen keskellä vaan keskuspuiston metsiin voi unohtua pidemmäksikin aikaa. Luonnonläheisyydestä huolimatta liikenneyhteydet ovat edelleen erinomaiset. Lähin bussipysäkki löytyy aivan talon edestä, ja siitä hurautat hetkessä esimerkiksi Niittykummun metroasemalle. Omalla autolla kulkeva pudottaa Ylismäentieltä suoraan Kehä II kautta mihin suuntaan Suomea vain.

Kuvat on otettu asunnosta sen ollessa uusi.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

Modernia asumista Espoon Olarissa

Ylismäentien uudet vuonna 2021 rakennetut talot sijaitsevat Olarin asuinalueella Espoossa. Olari sijaitsee Suurpellon ja Matinkylän vieressä, n. 15 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kohteesta löytyy yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Asunnot ovat upouusia ja niiden sisustuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja.

Kävelymatkan päässä kohteesta löytyy sekä päivähoitopaikkoja että kouluja. Lähellä olevalta Suurpellon alueelta löytyy myös kansainvälinen koulu. Alle kilometrin päässä Ylismäentieltä löytyy isoja ruokakauppoja ja paikallinen kauppakeskus. Myös hyviä palveluja tarjoava kauppakeskus Iso Omena on vain kolmen kilometrin päässä.

Kohteen sijainti tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoiluun, sillä Espoon keskuspuisto on vain kivenheiton päässä. Urheilun ja ulkoilun ystäviä miellyttää varmasti myös lähialueen laadukkaat urheilukentät ja luonnonsuojelualueet. Ylismäentien kohteiden piha-alue sulautuu yhteen ympäröivän puiston kanssa, ja monesta asunnosta avautuukin kaunis metsäinen näkymä. 

Kaikki kohteen asunnot ovat varusteltu integroiduilla hellalla ja uunilla sekä upeilla keittiön luonnonkivitasoilla. Kylpyhuoneissa on allas- ja peilikaapit, lattialämmitys ja paikka pyykinpesukoneelle. Asuntojen pohjaratkaisut ovat oivaltavia ja asunnoista löytyy hyvin säilytystilaa. Laadukkaat tyyliratkaisut, kuten trendikkäät laminaattilattiat ja isot valoa tuovat ikkunat kruunaavat modernit asunnot. Kaikista asunnoista löytyy ainakin ranskalainen parveke, monessa on tilavampi parveke tai terassi  osassa jopa kaksi. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Vuokraan sisältyy nopea 50 Mbits/s internet-yhteys.

Kaikki yhteiset tilat ovat jaettu kohteen eri talojen kesken. Kohteessa on erityisen hyvät asukaspalvelut, kuten Postin pakettipiste, pyykkihuone ja laadukas ulkovälinevarasto. Taloista löytyy myös oleskelutiloja ja kaksi yleistä saunaa, joista toinen sijaitsee ylimmässä kerroksessa kera upean näköalan. 

Kohteen yhteydestä löytyy useita parkkialueita ja -taloja, joista asukkailla on mahdollisuus varata autopaikkoja. Myös sähköautojen latauspaikkoja on tarjolla asukkaiden käyttöön.

Kohteeseen on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä ja lähin bussipysäkki on suoraan asuintalojen vieressä. Niittykummun metroasemalle pääsee 10 minuutissa joko bussilla tai pyörällä. Suomen toiseksi suurin yliopistokampus, Aalto-yliopisto, on kätevän 6 km pyörämatkan päässä. Autolla pääsee myös nopeasti Kehä III:selle ja 1-tielle. Hyvin lähelle kohdetta on suunniteltu myös raitiovaunuyhteyttä, joka tulisi kulkemaan Leppävaaran ja Matinkylän väliä, tarjoten nopean ja helpon kulkuyhteyden ympäri Espoota.Lumo-asukkaana saat enemmänLumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Sijainti: Espoo Olari
Ylismäentie 12, 02250 -
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 5/8
Vapautuminen: 1.5.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1H+KT
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2021
Asuinpinta-ala: 26 m²
Tilat ja varustelu: parveke
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 1292304
Vuokra: 749 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 25 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Lasitettu parveke, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC,
Henkilölukuun perustuva vesimaksu, Astianpesukone,Vuokraan sisältyvä
DNA laajakaista 100 Mbit/s
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Ylismäentie 12 C-D
Tilat ja varustelu: hissi , kuivaushuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Energialuokka: B

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus PKS
Mannerheimintie 168a, 00100 Helsinki
Puh: 020 508 5000

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!