Sulje

2h+kk , kerrostalo, 876 €/kk, 44,5 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Matinkylä, Nelikkotie 8 B

Espoon Omenaterassi ja Piispanterassi sijaitsevat valoisassa etelärinteessä Nelikkotien varrella, erinomaisella sijainnilla Iso Omenan palveluiden lähellä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kävelymatkan sisältä löydät myös lukuisia puistoja, koulut sekä päiväkodit ja uimarantakin löytyy vain reilun kilometrin päästä.

Asunnot ovat moni-ilmeisiä ja sekä pienemmissä, että isommissa asunnoissa on runsaasti valinnanvaraa. Huoneistojen koot vaihtelevat 31,5 neliöisistä yksiöistä aina 133,5 neliöisiin 6h-asuntoihin. Terassitalot avautuvat itä-länsisuuntaan ja talojen väliin jää suojaisa talopiha. Asunnot on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi asukasviihtyvyys edellä. Pohjaratkaisut ovat avoimia, keittiöt ovat osa oleskelutilaa ja makuuhuoneet avautuvat oleskelutiloihin. Valkoiset seinät ja suuret ikkunat lisäävät valoa ja tilantuntua.

Kummassakin talossa on ensimmäisessä kerroksessa viihtyisät saunat vilvoittelutiloineen. Asukkaiden käytössä on lisäksi kuivaushuoneet, tilavat ulkoiluvälinevarastot ja jokaiseen asuntoon kuuluu oma irtaimistovarasto. Parkkipaikkoja on pysäköintihallissa, joista osa on autokannen alla ja osa sen päällä. Autopaikat vuokrataan erikseen varaustilanteen mukaan.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevaksi. Vakuus on 1 kk vuokraa vastaava ja vakuudeksi hyväksytään vain rahavakuus. Vesimaksu 20 €/hlö/kk, vesimaksu on kiinteä ja sitä ei tasata. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen. Tupakointi huoneistoissa ja yleisissä tiloissa on kielletty. Lemmikit sallittu. Vuokraan sisältyy 50M internetyhteys. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

----------------------------------------------------------------------

Espoo Omenaterassi and Piispanterassi are located in an excellent location near the services of Iso Omena shopping center and well-connected public transport. You can also find numerous parks, schools and daycare centers within walking distance, and the beach is just little over a kilometer away.

The sizes of the apartments vary from 31,5-square-meter studios to 133,5-square-meter 5-bedroom apartments. The buildings open in an east-west direction and there is a cozy yard between the buildings. The apartments are functional and comfortable and have been planned with living comfort in mind. The floor plans are spacious, and the kitchens are part of the living area. White walls and large windows add light and a sense of space to the apartments.

Both buildings have saunas on the first floor. Shared facilities for residents also include drying rooms, common storages for outdoor equipment and strollers and each apartment also has its own storage. There are parking spaces in the parking garage, some of which are under the car deck and some on top of it. Parking spaces are rented separately depending on the reservation status.

The rental agreement is valid until further notice. The security deposit is equivalent to 1 month's rent and only money deposit is accepted. Water fee is 20 €/person/month. The tenant is responsible for arranging their own electricity contract and committed to taking out comprehensive home insurance. The rent includes 50M internet connection. Smoking is prohibited in the apartments and public areas. Pets are allowed. The right to make changes is reserved.

Sijainti: Espoo Matinkylä
Nelikkotie 8 B, 02230 ESPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2/8
Vapautuminen: 1.5.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2h+kk
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2003
Asuinpinta-ala: 44,5 m²
Kokonaispinta-ala: 44,5 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 709513
Vuokra: 876 €/kk
Vakuus: 876.00
Vesimaksu: 20 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Asiakas tekee sähkösopimuksen itse ja sitoutuu ottamaan
kotivakuutuksen. Huoneiston omistaa: OP-Vuokratuotto
-erikoissijoitusrahasto
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Espoon Omenaterassi
Tilat ja varustelu: hissi
Energialuokka: G 2007

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kodisto Asuntovuokraus
PL 52, 00101 HELSINKI
Puh: 0103896000

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!