Sulje

1H+K , kerrostalo, 589 €/kk, 30 m²

vuokrahuoneisto, Oulu, Linnanmaa, Tietolinja 5

Kevätkampanja: -300 € kerta-alennus ensimmäisestä vuokrasta, kun vuokrasopimus allekirjoitetaan huhtikuun aikana. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika on 6kk kuluttua vuokrasopimuksen aloituksesta. Etu voimassa vain uusille asukkaille ja koskee vain kampanja-aikana vapaina olevia asuntoja.

Kaunis vaalea koti joka on helppo sisustaa mieleiseksesi. Hyvin varusteltu keittiö jossa myös astianpesukone. Olohuoneen suuret ikkunat antavat huoneistoon ihanasti valoa.

Tervetuloa kotiin Linnanmaalle! Unelmoitko kodista, joka tarjoaa sinulle helpon ja mukavan elämän niin opiskelijana kuin työssäkäyvänäkin? Löysit sen juuri!

Vuonna 2017 valmistunut taloyhtiömme sijaitsee Linnanmaan sydämessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Yliopiston kampusalue, Linnanmaan ja Ideaparkin monipuoliset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Alueemme tarjoaa myös upeita ulkoilumahdollisuuksia, joten voit nauttia luonnon läheisyydestä milloin tahansa.

Asunnoissamme on kauniit, vaaleat laminaattilattiat, jotka luovat tilaan avaruutta ja valoisuutta. Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa sisään, mikä tekee olosta kotoisan ja avoimen. Kylpyhuoneet ovat tyylikkäästi kaakeloituja, ja keittiössäsi on kaikki tarpeellinen: 2-levyinen keraaminen liesitaso, liesikupu, jääkaappi pakastelokerolla ja astianpesukone helpottavat arkeasi. Lisäksi kylpyhuoneessa on valmius pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiömme tarjoaa monipuolisia palveluita ja mukavuuksia asukkailleen. Yhteinen sauna- ja kerhotila kutsuu rentoutumaan ja viihtymään yhdessä, ja piha-alueella on useita pyöräkatoksia sekä leikkialue, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu myös oma irtainvarasto, joten säilytystilasta ei ole pulaa. Talonyhtiöllämme on Breeam In Use -ympäristösertifikaatti tasolla Very Good.

Tule ja koe Linnanmaan elämänmeno omassa kodissasi  täällä opiskelet, rentoudut ja nautit elämästä parhaalla mahdollisella tavalla!

Sopimus toistaiseksi voimassaoleva. Vakuus 0€. Laajakaistan perusnopeus 25 M sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat tervetulleita näihin kohteihin. Autopaikka 21 €/kk, vesimaksuennakko 22 €/hlö/kk. Huoneistoissa, parvekkeella ja yleisissä sisätiloissa on tupakointi kielletty.

Olisiko tämä uusi kotisi? Jätäthän pikaisesti asuntohakemuksen, niin pääset mukaan hakuun ja voimme sopia mahdollisesta näytöstä asuntoon.

A building complex completed in 2017 located in Linnanmaa along good transport connections. The university campus area and the services of Kaijonharju and Linnanmaa shopping center are within walking distance. About two kilometers to Ideapark. There are excellent outdoor opportunities in the area.

Ongoing lease agreement. Deposit 0€. 25M internet connection is included in the rent. Pets are allowed. Parking space 21€/month, advanced waterfee 22€/person/month.Smoking is forbidden in apartment, balcony and common areas.

You can apply for this apartment by filling an application on our website.

Sijainti: Oulu Linnanmaa
Tietolinja 5, 90570 OULU
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 3/5
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1H+K
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2017
Asuinpinta-ala: 30 m²
Kokonaispinta-ala: 30 m²
Tilat ja varustelu: taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 191477
Vuokra: 589 €/kk
Vakuus: 0
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Auton säilytys: autopaikka
Huolto: Kotikatu Kiinteistöpalvelut
Tilat ja varustelu: hissi , hissi
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Colliers Finland Oy
Ratamestarinkatu 7 B, 00520 HELSINKI
Puh: 020 130 3003

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!