Sulje

Hakuehdoilla löytyy 332 asuntoa

Hakuehdot: Järvenpää

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Järvenpää

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Järvenpäässä. Voit rajata hakuasi klikkaamalla “Muokkaa hakua” ja asettamalla asuntohaulle erilaisia kriteereitä, esim. vuokrattavan asunnon sijaiti, pinta-ala, huoneluku ja rakennusvuosi. Ehtojen asettamisen jälkeen hakutulokset näyttävät vain sinua kiinnostavat vuokra-asunnot. Järvenpää tarjoaa vuokra-asunnon etsijälle paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja vain kivenheiton päässä pääkaupungista. Löydä unelmiesi vuokra-asunto Järvenpäästä!

Vuokrattavat asunnot Järvenpäässä

Tuusulanjärven pohjoispäässä sijaitseva Järvenpää on noin 42 000 asukkaan kaupunki Uudellamaalla. Sijainti Suomen pääradan ja Lahdenväylän varressa, alle 40 kilometrin päässä Helsingistä on kasvattanut Järvenpäästä yhden Suomen tiheimmin asutuista kaupungeista. Järvenpäähän on lähivuosina noussut hyvin paljon uusia taloja, ja uusien vuokra-asuntojen tarjonta onkin Järvenpäässä todella runsas.

Järvenpää – kulttuurikaupunki pääkaupungin kupeessa

Tuusulanjärven rannan ja rautatieaseman välissä sijaitseva Järvenpään keskusta tarjoaa kaupungin asukkaille monipuoliset palvelut näppärän kokoisella alueella. Järvenpää on pinta-alaltaan pieni, joten matka keskustaan on lyhyt kaikkialta kaupungista. Helposti saavutettavissa ovat myös Helsingin palvelut, sillä matka taittuu Järvenpäästä pääkaupunkiin nopeimmillaan puolessa tunnissa. Yhtä nopeasti Järvenpäästä pääsee myös Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Tuusulanjärven taiteilijayhteisöstä tunnettu Järvenpää omaa merkittävän kulttuuriperinnön. Kaupungin kulttuurikohteiden joukkoon kuuluvat Jean Sibeliuksen ja Juhani Ahon kotimuseot Ainola ja Ahola. Järvenpään nykyiseen kulttuurielämään kuuluvat muun muassa Puistoblues, Värinää-viikot ja Meidän Festivaali.