Sammio
Sulje

4 h + kt , kerrostalo, 1129,52 €/kk, 79 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Leppävaara, Kiannonkatu 18

Kohteen hakuaika on 16.8.- 28.8.2022, jonka jälkeen kohteessa on jatkuva haku. Olemme sähköpostilla yhteydessä asuntotarjouksen saajiin 17.10.2022 mennessä. Emme pysty tiedottamaan valinnoista kaikkia hakijoitamme, vaan olemme yhteydessä vain niihin hakijoihin, joille pystymme tarjoamaan asuntoa. Hakijan yhteydenotoilla ei ole vaikutusta asukasvalintaan. Emme myöskään pysty arvioimaan etukäteen hakijoiden mahdollisuutta saada asuntotarjous. Noudatamme asukasvalinnoissa tarveharkintaa ja kohteessa on varallisuusrajat. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Espoon Leppävaaran Puustellinkallioon on valmistumassa 46 viihtyisää ja kohtuuhintaista vuokra-asuntoa lähelle Sellon kauppakeskuksen palveluita ja erinomaisia liikenneyhteyksiä. Kiannonkadun asunnot ovat uusia, nykyajan tarpeisiin rakennettuja kerrostalokoteja.

A-Kruunun Kiannonkadun kohteessa on yksi kerrostalo, jossa on kaksi porrashuonetta, joista toisessa on 5-kerrosta ja toisessa 6-asuinkerrosta sekä kellarikerros. Asunnot ovat kooltaan 29,082,5 m2 ja asuntotyypit ovat 14 h + kt. Jokaisella asunnolla on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Yhteistiloissa on talopesula, kerhohuone ja talosaunaosasto.

Kiinteistö on täysin savuton. Tupakointi on kielletty sisällä asunnoissa ja parvekkeilla sekä kiinteistön yhteisissä tiloissa ja pihalla. Laajakaista 10 Mbit/s sisältyy vuokraan. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Puustellinkallio on osa Leppävaaraa, mutta silti omaleimainen viheralueiden ympäröimä alue lähellä palveluita ja yhteyksiä, Leppävaaran urheilupuistoa ja uimahallia. Tuleva raide-Jokerin asema tulee myös kävelymatkan päähän. Autoilijoille löytyy pysäköintipaikat pysäköintitalossa.

Yleisilmeeltään Puustellinmäen alue on yhtenäinen, julkisivut tulevat olemaan puhtaaksimuurattua tiiltä.

Puustellinkallio on saanut nimensä mäellä sijainneesta puustellista, kruunun virkatalosta, ja alueella on tutkimusten mukaan asuttu jo 900 vuotta.

Application period is 16.8. - 28.8.2022, followed by a continuous search. We will send an apartment offer to those to whom we can offer an apartment by 17.10.2022. We are not able to inform all the applicants about the resident selection, we only contact those for whom we are able to offer an apartment. Contacting us have no effect on the selections. We are also unable to assess in advance the possibility to get an apartment offer. We follow the need assessment in the resident selections and the property has also wealth limits. Resident selections are made based on applications.

There will be 46 comfortable and reasonably priced rental apartments in Puustellinkallio, Leppävaara, Espoo, close to the services of the Sello shopping center and excellent transport connections. The apartments on Kiannonkatu are new apartment buildings built for modern needs.

A-Kruunu's Kiannonkatu site has one apartment building with two staircases, one on the 5th floor and the other on the 6th floor, as well as a basement. The apartments are 29.082.5 m2 in size and the housing types are 14 h + kt. Each apartment has either a glazed balcony or a French balcony. The common areas have a laundry room, a club room and a sauna section.

Smoking is prohibited in the apartments, on the balconies and in other indoor areas within the property. The rent includes broadband access. Water bills are calculated according to the amount used. Car parking spaces are available for rent. Pets are welcome.

Puustellinkallio is part of Leppävaara, but still a unique area surrounded by green areas, close to services and connections, Leppävaara Sports Park and the indoor swimming pool. The upcoming Railroad Joker station will also be within walking distance. There are parking spaces for motorists in the parking garage.

In general, the Puustellinmäki area is uniform, the facades will be made of brick.

Sijainti: Espoo Leppävaara
Kiannonkatu 18, 02650 ESPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 2/6
Vapautuminen: 1.2.2023
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4 h + kt
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 2023
Asuinpinta-ala: 79 m²
Kokonaispinta-ala: 79 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1311697
Vuokra: 1129,52 €/kk
Vakuus: 250 €
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Ennakkovesimaksu 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan 2 krt vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistokohtainen LTO
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Kohteessa on autopaikkoja 28 kpl. Parvekkeen lisätieto:
parvekelasitus.
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Taloyhtiön nimi: Kiannonkatu 18
Tilat ja varustelu: talopesula

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen kaupan päälle. Katso tarjous
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Takaamon takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Takaamon takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä:

Vakuutuksen hinta: 17,00 € / kk

Hae takausta >>

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!