Sulje

2H+KT , kerrostalo, 940 €/kk, 45 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Vermonniitty, Uuno Kailaan katu 6

Vuokrataan toimiva ja avara kaksio Vermonniityssä!

 

Tämän Lumo-koti sijaitsee Vermonniityssä viihtyisällä asuinalueella. Mäkkylän asemalle on kävelymatkaa noin kilometrin verran. Leppävaaran laajoihin palveluihin noin 1,5 kilometriä. Alueella on upeat ulkoilumahdollisuudet Talin suuntaan. 

Oleskelutila on avointa tilaa, johon voit sisustaa niin ruokailun kuin olohuoneen. Keittotila on kompakti, johon on saatu mahtumaan kaikki tarpeellinen. Keittotila on avoin olohuoneen yhteydessä. Reilun kokoisessa makuuhuoneessa on runsaasti vaatekaappitilaa ja parisänky mahtuu hyvin. Olohuoneesta on käynti pienelle lasitetulle parvekkeelle, pienen metsikön suuntaan. 

Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse  me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

-Uuno Kailaan katu 6-

Upea, puolikaaren muotoinen Uuno Kailaan katu 6 sijaitsee Vermonniityn viihtyisällä asuinalueella. Kasvava ja rauhallinen asuinalue sijaitsee nimensä mukaisesti Vermon raviradan kupeessa, lähellä Leppävaaran juna-asemaa ja palveluita. Kulkuyhteydet ovat mainiot, sillä alue sijaitsee Kehä I:n, Turunväylän sekä junaradan läheisyydessä. Alueen tuntumasta löytyy jo sujuvan arjen avaimet: palvelut, päivittäistavarakaupat, kauppakeskukset, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit.

Hissillisessä talossa on yhteensä 104 kodikasta asuntoa. Talo on kaarevan mallinen, moderni kerrostalo, jossa on portaasta riippuen 5 tai 6 kerrosta. Asuntoja löytyy näppäristä yksiöistä tilavampiin kolmioihin. Muutamissa asunnoissa on oma sauna, maantasakerroksessa valittavissa on koteja pienellä pihaterassilla ja ylimmässä kerroksessa kahdella asunnolla on lasitettu kattoterassi. Monipuolisesta kotivalikoimasta löytyy jokaisen toiveisiin ja tarpeisiin sopiva koti.

Keittiöissä on asunnosta riippuen joko 45 cm tai 60 cm leveä astianpesukone. Keittiön kodinkoneet ovat yksiöissä kokonaan integroidut ja yksiössä on jääkaappi pienellä pakastelokerolla, isommissa asunnoissa jää-pakastinkaappi. Yksiöiden liesitaso on kaksilevyinen 29 cm leveä induktioliesitaso, isommissa asunnoissa 60 cm leveä nelilevyinen keraaminen liesitaso. Yksiön kalusteuuni on monitoimiuuni, joka toimii myös mikroaaltouunina! Isompien asuntojen kalusteuuni on 60 cm leveä kiertoilmauuni.

 Keittiön kaapistot ovat valkoiset rosterisin vetimin ja työtaso graafisen harmaa, kivimäinen laminaattitaso. Välitila on murretun valkoista laattaa. Lattioissa on harmahtava tammilaminaatti ja seinät ovat valkoiseksi maalatut. Kylpyhuoneet ovat lämpimään taitettua valkoista laattaa, jonka parina ryhdikäs harmaa tehostelaatta yhdellä seinällä, sekä harmaa laattalattia, jossa lattialämmitys. Värimaailma ja tunnelma on hillityn tyylikäs.

Tästä talosta löytyy kattavasti asukkaiden yhteisiä tiloja, kuten erinomaiset varastointitilat, kerhotila, kaksi saunatilaa, pesutupa ja kuivaushuoneita. Autopaikkoja on alueen pysäköintihallissa, ja niitä on varattu tämän talon asukkaille 61 kpl. Autopaikat vuokrataan erikseen. Pihalle on viihtyisä leikki- ja oleskelualue, joka on naapuritalon asukkaiden kanssa yhteinen. Lähellä solisee myös Monikonpuro, ja koska Lumo-koteihin ovat lemmikit toki tervetulleita, voi koiranomistajia ilahduttaa läheinen Vermonpuiston koirapuisto.

-Lumo-asukkaana saat enemmän-

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Sijainti: Espoo Vermonniitty
Uuno Kailaan katu 6, 02600 ESPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2/6
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2H+KT
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2020
Asuinpinta-ala: 45 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 246112
Vuokra: 940 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 25 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Lasitettu parveke, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC,
Henkilölukuun perustuva vesimaksu, Astianpesukone,Vuokraan sisältyvä
DNA laajakaista 100 Mbit/s
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Uuno Kailaan katu 6
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula, kuivaushuone, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Energialuokka: C

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus PKS
Mannerheimintie 168a, 00100 Helsinki
Puh: 020 508 5000

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!