Sulje

2H+KT , kerrostalo, 938 €/kk, 40,5 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Kontula, Keinulaudantie 2c

Ihastuttava pikkukaksio Kontulan metroaseman kupeessa.

Tässä kompaktissa Lumo-kodissa ikkunat ovat kahteen eri suuntaan ja lasitettu parveke kohti Keinulaudantietä. Erilliseen makuuhuoneeseen pääset kulkemaan kahdesta eri oviaukosta. Toinen ovista on kätevä seinän sisään liukuva liukuovi, joka mahdollistaa seinäpinnan hyödyntämisen kummallakin puolella. Vaatesäilytystä varten makuuhuoneessa on muutamia komeroita.

Keittotilasta löytyy kaikki mitä arjen kokkailussa tarvitset: kalusteuuni, keraaminen keittotaso, astianpesukone, liesikupu sekä jääkaappipakastin. Keittotilan sijoittuessa selkeästi yhdelle seinustalle, jää olohuoneeseen ehjää seinäpintaa, jota voit hyödyntää kodikkaan ruokailu- ja olohuoneen sisustamisessa. 

Kodissa sijaitsevan irtaimistovaraston lattia on laattaa ja sieltä löydät tilavarauksen ja liitännät omalle pyykinpesukoneellesi. Sen lisäksi tilasta löytyvät siivous- ja pyykkikaapin yhdistelmä, irtohyllykkö ja tankohylly.

Kylpyhuoneeseen kulku suoraan eteisestä. Siellä purkit ja purnukat löytävät oman paikkansa allaskaapista ja peilikaapista.

Seinissä voi esiintyä normaaleja asumisen jälkiä. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse  me tarjoamme maalit ja tarvikkeet. 

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme! 

-Keinulaudantie 2c-

Kontulaan uuden korttelikokonaisuuden ensimmäiseen taloon Keinulaudantie 2c:hen on valmistunut 79 uutta vuokra-asuntoa kesällä 2019. Keinulaudantie 2c:ssä asut loistosijainnilla aivan Kontulan metroaseman ja kattavien palvelujen läheisyydessä. Kuusikerroksisessa hissillisessä talossa on pääosin yksiöitä mutta myös muutamia kompakteja kaksioita.

Asunnoissa vaihtelevat valkoisen ja harmaan sävyt ja lattiat ovat kauniin tammen sävyistä laminaattia. Kaikissa asunnoissa on viihtyisä lasitettu parveke. Keittiötilan kalusteet ovat valkoisia kromatuilla vetimillä ja työtaso on harmaan sävyistä laminaattia. Keittiötilassa on integroitu uuni, työtasoon asennettu keraaminen liesitaso, valaisimellinen liesikupu, yksiöissä ns. jenkkikaappi ja kaksioissa jääkaappipakastin, astianpesukone sekä yläkaapissa tilavaraus mikroaaltouunille.

Kylpyhuoneiden seinät ovat valkoista laattaa marmorinvalkoisilla saumoilla, lattialaatat ovat antrasiitinharmaat hiilenharmailla saumoilla. Kylpyhuoneissa on valkoinen pesuallas, antrasiitinharmaa allaskaappi, peilikaappi sekä kirkaslasinen suihkukaappi. Kaikista asunnoista löytyy tilavaraus ja liitäntä omalle pyykinpesukoneelle, joko kylpyhuoneesta, asunnon yhteydessä olevasta monikäyttöisestä irtainvarastosta tai eteistilasta.

Irtainvarastot on sijoitettu asuntojen yhteyteen ja tilaa voi hyödyntää säilytystilana tai esimerkiksi vaatehuoneena. Asuntojen yhteydessä olevissa irtainvarastoissa on asunnon mukaan joko säilytyshyllyjärjestelmä, tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle, siivous- ja pyykkikaappi tai yhdistelmä edellä mainituista.

Talossa on asukkaiden käyttöön pesutupa, kuivaushuone, saunatilat sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Talossa on lisäksi 20 kpl erikseen vuokrattavia pieniä irtaimistovarastoja. Kaikki yhteistilat löytyvät talon ensimmäisestä kerroksesta.

Asukkaille on tarjolla yhteensä 17 lämpötolpallista autopaikkaa. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla olevassa pysäköintihallissa, johon kuljetaan pihakannella olevan porrashuoneen kautta. Pysäköintihalli on yhteinen viereisen taloyhtiön kanssa. Pysäköintihalli ja autopaikat valmistuvat arviolta syksyllä 2020. Väliaikaiset paikat on järjestetty talon läheisyyteen.

Korttelin valmistuttua korttelin keskelle muodostuu viihtyisä piha-alue, johon tulee asukkaiden iloksi, oleskelu ja leikkialue sekä viljelylaatikoita.

-Tutustu tarkemmin Keinulaudantie 2c:hen -

-Lumo-asukkaana saat enemmän-

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Sijainti: Helsinki Kontula
Keinulaudantie 2c, 00940 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 5/6
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2H+KT
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2019
Asuinpinta-ala: 40,5 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 829121
Vuokra: 938 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 25 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Lasitettu parveke, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC,
Henkilölukuun perustuva vesimaksu, Astianpesukone,
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Keinulaudantie 2c
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula, kuivaushuone, askarteluhuone, kaapeli-tv
Energialuokka: B

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus PKS
Mannerheimintie 168a, 00100 Helsinki
Puh: 020 508 5000

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!