Sulje

1h+kt , kerrostalo, 960 €/kk, 43 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Vuosaari, Vuotie 49b A

Toisen kerroksen vaaleilla pintamateriaaleilla varusteltu iso yksiö lasitetulla parvekkeella. Kylpyhuoneessa liitäntä pyykinpesukoneelle. Ilmoituksen kuvat huoneistoa vastaavasta asunnosta. Huomioithan, että näkymät vaihtelevat kerroksien välillä.

Kiinnostuitko? Voit vuokrata asunnon suoraan verkkokaupan kautta tai täytä asuntohakemus osoitteessa: https://vuokraus.retta.fi/asunnot/hakemus ja ota yhteyttä kohteen välittäjään sähköpostilla; etunimi.sukunimi@retta.fi. Yleisimpiin asuntovuokrauksen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Retta asiakaspalvelu arkisin 8-16 p. 010 228 5555.

Asunto Oy Helsingin Sitadelli 1 valmistui 2022 Vuosaareen monipuolisten palveluiden sekä hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tämä upea 14 kerroksinen talo tarjoaa asukkaille hulppeita näköaloja sekä laadukasta asumista.

Aurinkolahden parhaat puolet ovat kävelymatkan päässä sijaitseva meri ja Helsingin pisin yli 500-metrinen hiekkaranta. Rannan läheisyydessä on ravintoloita, kahviloita, kävelykatu ja venesatama. Alueella järjestetään mm. Helsingin Venetsialaiset ja Vuosaaren joulupolku. Aurinkolahtea kaunistaa vuonna 2008 valmistunut kanava, jonka yli kulkee useita siltoja ja jota reunustaa ihanat auringonottoviheriöt. Vuosaari on ulkoilijan unelma. Kävely- tai pyöräilymatkan päässä ovat muun muassa Kallahdenharju, Mustavuoren lehto , Rastilan Neva ja Uutelan metsä. Lähellä sijaitsee myös Skatan perinnemaisema ja 18-reikäiselle golfkentälle on reilu kilometri. Vuosaaren urheilutalolle ja Kulttuurikeskus Vuotalolle, jossa sijaitsee myös kaupunginkirjasto, on matkaa noin puoli kilometriä. Vuosaaren metroasema sijaitsee Kahvikorttelin vieressä. Metrolla pääsee Helsingin keskustaan parissa kymmenessä minuutissa. Kauppakeskus Columbuksen kaupat ja palvelut ovat myös kävelyetäisyydellä sekä terveysasema. Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja. Poikittaisliikenteessä asukkaita palvelee pääkaupunkiseudun runkolinja 560. jonka reitti käsittää noin 28 kilometrin matkan Helsingin Rastilasta Vantaan Myyrmäkeen.

Talossa on 2 saunaa, joista toinen sijaitsee 14.kerroksessa ja toinen 1 kerroksessa. Kerhotila myös asukkaiden käytössä ylimmässä kerroksessa.

Asukkailla on myös käytössä oma pesula.

Myös autoilijoille löytyy talon hallista 33 autopaikkaa, sekä tämän lisäksi asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto. Yhteisautoa on siis mahdollista vuokrata omien tarpeiden mukaan autohallista.

Huoneistoja on tarjolla moneen eri elämänvaiheeseen sekä tarpeeseen. Asuntojen koot yksiöistä 27m2) aina tilaviin neliöihin (81,5m2). Asunnoissa on lasitettu tai ranskalainen parveke.

Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, paikka omalle pesukoneelle, tyylikkäät lasiset kääntyvät suihkuseinät, allaslaatikosto sekä peilikaappi. Myös pyykkikaappi löytyy osasta asunnoista.

Keittiöissä valkoiset kaapistot, työtasona tummanharmaa laminaattitaso, keraaminen taso (2-tai 4 levyinen) asunnon koosta riippuen sekä kalusteuuni.

Huoneistojen lattiat ovat vaalean puun sävyistä laminaattia ja seinät kauttaaltaan valkoiseksi maalattu.

Kohteessa on kelluvaan lattiarakenteeseen sijoitettu lattialämmitys, jotta huoneisto kohtainen lämmönsäätö on mahdollista. Myös ikkunoissa on sälekaihtimet.

Asuntoihin ovat tervetulleita myös lemmikit. Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella.

Taloyhtiössä on DNA laajakaista.

Kiinnostuitko? Voit vuokrata asunnon suoraan verkkokaupan kautta tai täytä asuntohakemus osoitteessa: https://vuokraus.retta.fi/asunnot/hakemus ja ota yhteyttä kohteen välittäjään sähköpostilla; heli.rasanen@retta.fi. Yleisimpiin asuntovuokrauksen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Retta asiakaspalvelu arkisin 8-16 p. 010 228 5555.

Esittelyaika

20.4.2024 12:45 - 13:15

Esittelijä: Veera Wollsten
Sähköposti: Veera.Wollsten@retta.fi
Puhelin: +358447479378
Info: Yleisnäyttö, tervetuloa!

Sijainti: Helsinki Vuosaari
Vuotie 49b A, 00990 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1h+kt
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2022
Asuinpinta-ala: 43 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Lisätietoja: Laajakaista kuuluu vuokraan. Lisätiedot: DNA laajakaista.
Kohdenumero: 1438195
Vuokra: 960 €/kk
Vakuus: 350 €
Vesimaksu: 24 €/hlö/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vuokrankorotusperuste: Elinkustannusindeksi + enintään 4.0 % vuosittain.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Asukkaan vastuulla ottaa oma kotivakuutus. Vuokralainen tekee oman
sähkösopimuksen.
Tilat ja varustelu: wc
Keittiön varusteet: astianpesukone
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Taloyhtiön nimi: Vuotie 49b - Asunto Oy Helsingin Sitadelli 1
Tilat ja varustelu: hissi
Energialuokka: Energiatodistus: Kyllä.

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Retta Asuntovuokraus Pääkaupunkiseutu, Suuromistajien vuokra-asunnot
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
Puh: 010 228 5555

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!