Sulje

1H+KT , kerrostalo, 938 €/kk, 36,5 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Vuosaari, Punakiventie 13

Vuokrataan avara ja valoisa kaksio Vuosaaresta! 

Tämä Lumo-koti on tilava yksiö, jossa oma soppensa nukkumiselle sekä suuri lasitettu parveke. Tilava erillinen alkovi, johon saat rauhallisen makuusopen ja avoin muu asuintila jää sisutettavaksi oleskelua sekä ruokailua varten. Keittotilan varusteisiin kuuluu kaikki, mitä arjen keskelle kaipaat: keraaminen keittotaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone.

Erillinen eteistila tuo oman osansa toiminnallisen arjen keskelle. Sieltä löydät oman kaappinsa pyykeille ja siivoustarvikkeille sekä myös vaatteille. Kulku kylpyhuoneeseen suoraan eteistilasta. Kylpyhuoneessa purkit ja purnukat sujahtavat peilikaappiin tai allaskaappiin ja oma paikka sekä liitännät pyykinpesukonettasi varten ovat myös valmiina.

Punakiventien asunnot sijaitsevat rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla upeiden ulkoilumahdollisuuksien sekä kattavien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Vieressä sijaitsee huippusuosittu leikkipuisto Lohikäärmepuisto, jossa koko päivä vierähtää mukavasti vaikkapa leikkien ja picnicin parissa. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat sillä kävelymatkan päässä on Vuosaaren Urheilukenttä ja Heteniitynkenttä, joita talvisin ylläpidetään luistelijoille. Kävelymatkan päässä on niin ikään kuntosalilla ja uimahallilla varustettu Vuosaaren Urheiluhalli, kauppakeskus Columbus ravintoloineen ja kauppoineen, Vuosaaren metro- ja bussiasema sekä kulttuurikeskus Vuotalo. Tekemistä löytyy siis aina kulttuurista urheiluun ja ravintoloista ruokakauppoihin.

Kuvat on otettu asunnosta sen ollessa uusi. Kotia voi halutessaan maalata Lumo-värikartan sävyillä itse  me tarjoamme maalit ja tarvikkeet.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

-Punakiventie 13-

Syksyllä 2018 valmistuneessa Punakiventie 13:sta on 27 kaupunkikotia persoonallisilla pohjaratkaisuilla. Kompakteissa kodeissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke. Talon pehmeästi kaareileva muoto tuo osaan asunnoista mielenkiintoisen pohjaratkaisun. Tyylikkäät vaalean puun ja harmaan eri sävyt toistuvat asuntojen sisustusmateriaaleissa. Keittiöistä löytyy joko erillinen jääkaappi ja pakastin tai jääkaappipakastin yhdistelmä, kalusteuuni keraamisella keittotasolla sekä astianpesukone. Neliöissä on kylpyhuoneen lisäksi erillinen WC.

Asukkailla on käytössään monipuoliset yhteistilat, joihin kuuluu irtain- ja ulkoiluvälinevaraston lisäksi pesutupa ja kuivaushuone, kerhotila sekä talosauna. Talon katutasolla on autotallipaikkoja sekä viihtyisä leikki- ja oleskelualue.

Punakiventie sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä paikalla upeiden ulkoilumahdollisuuksien sekä kattavien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Vieressä sijaitsee huippusuosittu leikkipuisto Lohikäärmepuisto, jossa koko päivä vierähtää mukavasti vaikkapa leikkien ja picnicin parissa. Liikuntamahdollisuudet ovat loistavat sillä kävelymatkan päässä on Vuosaaren Urheilukenttä ja Heteniitynkenttä, joita talvisin ylläpidetään luistelijoille. Kävelymatkan päässä on niin ikään kuntosalilla ja uimahallilla varustettu Vuosaaren Urheiluhalli, kauppakeskus Columbus ravintoloineen ja kauppoineen, Vuosaaren metro- ja bussiasema sekä kulttuurikeskus Vuotalo. Tekemistä löytyy siis aina kulttuurista urheiluun ja ravintoloista erikoisliikkeisiin.

-Lumo-asukkaana saat enemmän-

Lumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.

Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Sijainti: Helsinki Vuosaari
Punakiventie 13, 00980 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2/4
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1H+KT
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2018
Asuinpinta-ala: 36,5 m²
Tilat ja varustelu: parveke
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 720283
Vuokra: 938 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 25 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Lasitettu parveke, Alkovi, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC,
Henkilölukuun perustuva vesimaksu, Astianpesukone,
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Punakiventie 13
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula, kuivaushuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Energialuokka: C

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus PKS
Mannerheimintie 168a, 00100 Helsinki
Puh: 020 508 5000

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!