Sammio
Sulje

1h+kt+alk. , kerrostalo, 556 €/kk, 29 m²

vuokrahuoneisto, Jyväskylä, Kuokkala, Ryytipolku 4

Kuokkalanpellolla sijaitsee tämä isolla lasitetulla parvekkeella varustettu viihtyisä yksiö. Neutraalit sävyt kaapeissa ja seinissä antavat mahdollisuuden asukkaan toteuttaa itseään tuomalla juuri toivomiansa sävyjä asuntoon tekstiilien ja taulujen kautta. Asunnosta löytyy astianpesukone ja kylpyhuoneessa on tila ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Lähistöltä löytyy Kuokkalan palvelut marketteineen. Kohteelta on helppo lähteä suuntaan kuin suuntaan. Rantaraitin läheisyys tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lähistöltä löytyy myös siirtolapuutarha ja luonnonsuojelualue lintutorneineen.

Ålandsbanken Asuntorahaston omistamat asunnot ovat laadultaan korkeatasoisia. Materiaalivalinnat ovat keskimääräistä vuokra-asuntokantaa selkeästi laadukkaampia. Asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joissa pääosa asukkaista ovat asunnon omistajia. Rahaston tavoitteena on olla asuntojen pitkäaikainen omistaja.

Jos kiinnostuitte asunnosta, jätättehän hakemuksen osoitteessa www.asuntovuokraus.fi.

Ålandsbankenin asuntorahasto omistaa tässä taloyhtiössä asuntoja, ei koko taloyhtiötä. Asuntorahaston omistamat asunnot ovat uusia tai uudehkoja ja laadultaan korkeatasoisia. Materiaalivalinnat ovat keskimääräistä vuokra-asuntokantaa laadukkaampia. Asunnot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöissä, joissa pääosa asukkaista on asunnon omistajia. Rahaston tavoitteena on olla pitkäaikainen omistaja.

Vanhan Sulkulan kartanon maille, Kuokkalan keskustan läheisyyteen, nousi kesällä 2016 uusi uljas asuinalue. Viiden kerrostalon kokonaisuudesta toinen rakennus on As Oy Sulkulan Melba, joka jatkaa As Oy Sulkulan Huvituksen aloittamaa uutta komeaksi muodostuvaa aluekokonaisuutta. Melba on lähellä niin Kuokkalan kuin keskustankin palveluita, vaikka samaan aikaan viereinen puistoalue ja talojen väljä sijoittelu tuovat mukavasti omaa rauhaa asumiseen. Nykyaikainen rakennustapa ja runsas luonnon läheisyys luovat upeat puitteet asumiselle. Liikunta- ja virkistysalueiden läheisyys vaikuttavat alueen terveelliseen ympäristöön ruokkien kaikkia aisteja. Alueelle rakennettavat talot sulautuvat hyvin ympäröivään maisemaan. Talojen linjakas ja arvokas julkisivu korostaa nykyaikaisten asuntojen ilmeikkyyttä ja tyyliä. Kohteemme sijaitsee hyvien sekä joukko- ja kevyenliikenteen yhteyksien varrella. Rantaraitille pääset liikkumaan kotioveltasi! Kerrostaloalueen rakentuessa huomaat asuvasi lähellä vesistöä ja luontomaisemaa kaikkien palveluiden läheisyydessä. Vankkarakenteisessa kerrostalossa on 40 asuntoa. Viisikerroksisen hissillisen kerrostalon asuntojen koot vaihtelevat 25 neliöstä 67 neliöön. Käyttömukavuutta arkeen tuovat tarkoin harkitut ja tehokkaat huoneistopohjat sekä hyvä varustelutaso. Lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto tekevät tunnelmasta aina ihanan lämpimän. Lisää oleskelutilaa asuntoihin tuovat erittäin tilavat parvekkeet. Esimerkiksi kolmioissa parveke on jopa yhdeksän metriä leveä. Lasitetut parvekkeet ovat kuin toinen olohuone joissa voit nauttia pidempään keväästä ja syksystä. Moderni ja linjakas julkisivu on kokonaan rapattu. Puhtaat valkoiset linjat ja monimuotoinen aukotus tuovat leikkisyytä julkisivuun. Taloyhtiöllä on oma suojaisa ja vehreä oleskelu- ja leikkialue. Tontit on rajattu pensasaidalla tuoden piha-alueelle ja paikoitusalueelle suojaa.

Sijainti: Jyväskylä Kuokkala
Ryytipolku 4, 40520 JYVÄSKYLÄ
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 5
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1h+kt+alk.
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2016
Asuinpinta-ala: 29 m²
Tilat ja varustelu: parveke
Yleiskunto: ei luokiteltu
Erityisiä ehtoja: Vuokrausehdot: Vähintään 1 vuoden sopimus, käytössä sopimussakkolauseke. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Koti- ja vastuuvakuutus vaaditaan.
Kohdenumero: 274142
Vuokra: 556 €/kk
Vakuus: 1 kk:n vuokran suuruinen
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: 22€/hlö/kk
Sähkö: Vuokralainen solmii itse sähkösopimuksen
Autopaikkamaksu: autopaikka 20€/kk, autokatospaikka 30€/kk
Vuokrantarkastusperuste: elinkustannusindeksi + enintään 3,5 %. Tarkistus vuosittain tammikuussa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Huoneistossa on parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Ryytipolku 4 - Asunto Oy Sulkulan Melba
Isännöinti: Realia Management Oy, Jyväskylä
Tilat ja varustelu: hissi
Energialuokka: C 2013
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!