Sulje

1H+KT , kerrostalo, 660 €/kk, 35,5 m²

vuokrahuoneisto, Jyväskylä, Mannila, Mannisenrinne 2

Vuokrataan lumoava yksiö Mannilasta!

Tämä Lumo-koti on toimiva ja valoisa yksiö, jossa yhden tai jopa kahden ihmisen arki mahtuu pyörimään mukavasti. Eteiseen on sijoitettu valtava määrä säilytyskaappeja. Keittiö sijoittuu kylpyhuoneen vastaiselle seinälle, jolloin loppu huonetila jää valloittavan avaraksi ja kalusteet onkin helppo sijoittaa tilaan juuri haluamallaan tavalla. Kesällä koti jatkuu ulos asti parvekkeen ansiosta.

Asunnossa on kauniit pintamateriaalit. Lattioissa on lankkua muistuttava, tyylikäs laminaatti. Keittiön varustukseen kuuluu integroitu liesi, uuni ja astianpesukone. Työtasot ovat graniittia. Huomioithan, että kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys sähköllä, jonka kuluttama sähkö menee huoneiston sähköön. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle.

Talo sijaitsee upealla paikalla, kahden vesistön välissä. Palokan erinomaiset palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet keskustan suuntaan sekä julkisilla, että omalla autolla.

Vuokraa tämäkin koti verkkokaupastamme!

Mannisenmäessä viihtyy kahden järven välissä

Mannisenrinne 2 sijaitsee Mannisenmäen asuinalueella Jyväskylässä, n. 7 kilometrin päässä keskustasta. Suhteellisen uudelle Mannisenmäen asuinalueelle on rakennettu koteja enimmäkseen 2010-luvulla, ja alue kasvaa kovaa vauhtia. Mannisenmäki sijaitsee kahden järven välisellä niemellä, minkä vuoksi kohteet tarjoavat upean järvimaiseman asunnoista. Nelikerroksisesta kerrostalosta löytyy yksiöitä ja kaksioita.

Asunnot ovat erinomaisessa kunnossa. Keittiöt on varustettu integroiduilla hellalla ja uunilla sekä astianpesukoneella. Kylpyhuoneissa on allas- ja peilikaapit, lattialämmitys ja paikka pyykinpesukoneelle. Isommissa asunnoissa on jopa oma sauna. Asuntojen pohjaratkaisut ovat oivaltavia ja asunnoista löytyy hyvin säilytystilaa. Laadukkaat tyyliratkaisut, kuten trendikkäät laminaattilattiat, graniittitasot sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kodinkoneet kruunaavat nämä asunnot. Kaikista asunnoista löytyy ranskalainen parveke, ja monessa on myös isompi perinteinen parveke.

Talon asukkaiden yleisessä käytössä ovat tilavat varastotilat ulkoilu- ja urheiluvarusteiden säilytykseen. Kohteen vieressä sijaitsevat Jyväskylän Mansikkamäki sekä Jyväskylän Terrakotta jakavat kohteiden kanssa oman piha-alueen, josta löytyy viihtyisä leikkipuisto. Talon asukkaiden käytössä on 30 parkkipaikkaa  melkein jokaisella asunnolla on siis omansa. Kaikki autopaikat ovat varusteltu lämmitystolpilla. 

Kohde on lähellä E75-valtatietä, ja Jyväskylän keskustaan pääsee autolla reilussa kymmenessä minuutissa. Bussipysäkille kävelee viidessä minuutissa, mikä tarjoaa kätevän liikkumisväylän sekä Jyväskylän pohjois- että eteläosiin. Alueen lähellä on useampia kouluja sekä päiväkoteja. Kilometrin säteeltä löytyy useampia suuria vähittäiskauppoja, hypermarketteja ja kauppakeskus. Kahden järven läheisyys tarjoaa kauniit ulkoilumaastot, pyöräilyreitit ja kätevän kävelymatkan rannalle. Liikunnan ystäville on hyviä uutisia, sillä kahden kilometrin säteeltä löytyy laadukkaita urheilukenttiä, liikuntapuisto sekä jääkenttä. Lähimmälle terveysasemallekin on vain lyhyt ajomatka. Lumo-asukkaana saat enemmänLumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Sijainti: Jyväskylä Mannila
Mannisenrinne 2, 40270 PALOKKA
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 3/4
Vapautuminen: 1.5.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 1H+KT
Huoneiden lukumäärä: Yksiö
Rakennusvuosi: 2017
Asuinpinta-ala: 35,5 m²
Tilat ja varustelu: parveke
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 1370753
Vuokra: 660 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 €
Vesimaksu: 25 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Parveke, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC, Henkilölukuun
perustuva vesimaksu, Astianpesukone,
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Mannisenrinne 2
Tilat ja varustelu: hissi , kuivaushuone, väestönsuoja, kaapeli-tv
Energialuokka: B

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus Keski-Suomi
Väinönkatu 15, 40100 Jyväskylä
Puh: 020 508 5000

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!