Sulje

Asuntovuokraus Avori LVV

  • Uudenmaankatu 19 B 2. krs, 20700 Turku
  • Puh: +3582 233 0242

Esittely


Avori on asunnonvuokrauksen ammattilainen

Avori on vuonna 1995 perustettu vuokrattavien asuntojen välitykseen erikoistunut yritys, Tarjoamme jokaiselle vuokranantajalle mahdollisimman vaivattoman ja kattavan välityspalvelun.

Toimimme Turun ja sen ympäristön alueella asiantuntevan tiimimme ja jo vuosien ammattitaidon voimin. Valtaosa sopimusasioista hoituu tarvittaessa ajantasaisten ja tehokkaiden järjestelmiemme kautta. Voimme siis tarjota tuloksellista ja yksilöityä välityspalvelua vuokranantajille välimatkasta riippumatta.

Meillä Avorissa tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas, niin vuokranantaja kuin vuokralainenkin. Ammattitaitoomme luottavien satojen yksityisten vuokranantajien lisäksi asiakkainamme on sijoitusyhtiöitä, säätiöitä, isännöitsijöitä, yhdistyksiä, asunto-osakeyhtiöitä ja joukko kiinteistönvälittäjiä. Meillä asiakastyytyväisyys ja asiakasuskollisuus ovat huipussaan ja haluammekin varmistaa tämän jokaisen vuokranantajan kohdalla.

Vankka kokemuksemme laajojen kokonaisuuksien välityksestä ja yksilöidyt toimeksiantosopimukset tekevät meistä luotettavan ja tehokkaan kumppanin isoillekin toimijoille. Välityksessämme on monia useiden huoneistojen kiinteistökokonaisuuksia, joiden vuokravälityksen olemme hoitaneet tuloksellisesti ensitäytöstä alkaen. Voit tutustua tarkemmin näihin kokonaisuuksiin referenssit-sivulla.

Tutustu laadukkaaseen välityspalveluumme ja ole yhteydessä. Me löydämme parhaat vuokralaiset turvallisesti ja vaivattomasti.

Ota yhteyttä

  • Asuntovuokraus Avori LVV
  • Uudenmaankatu 19 B 2. krs, 20700 Turku
  • Puh: +3582 233 0242
Soita

Toimipisteen sijainti

    • Aukioloajat:
    • Arkisin klo 9 - 17