Sulje

2H+K+S , kerrostalo, 672,53 €/kk, 58,5 m²

asumisoikeusasunto, Joensuu, Marjala, Aurinkokatu 27 H103

Tämä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeus on hyvä vaihtoehto, kun haluat asua laadukkaasti, mutta ilman suurta henkilökohtaista lainataakkaa tai kallista vuokraa. Asumisoikeusasunnosta maksat vain 10-15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Asumisoikeusasunnon asukkaana et omista asuntoa, mutta nautit omistajan hallintaoikeudesta. Voit esimerkiksi remontoida asuntoa mieleiseksesi ja vaikuttaa yhteisiin asioihin. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat. Jos kuitenkin päätät muuttaa pois, lunastamme asunnon sinulta takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna.

This is a right-of-occupancy apartment. It is a great choice when you want to live in a good quality home but without the risk of having a big personal loan or high rent to pay. You pay only 10-15 % of the apartments purchase value and the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. As a right-of-occupancy resident you don't own the apartment but you enjoy the proprietary rights of an owner. You can for example renovate the apartment and have an influence in common affairs. You can live in your home as long as you want. However, if you decide to move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index.

Aurinkokatu 27 on Höytiäisen kanavan rannalla, Marjalan viihtyisällä asuinalueella sijaitseva kerrostalo. Marjalassa on hienot maisemat ja loistavat mahdollisuudet ulkoiluun. Käytettävissä on ulkokuntoilualue monipuolisine laitteineen, jonka lähistöllä myös aidattu leikkipuisto, hiekkakenttä, pururata sekä Joensuun kaupungin uimaranta. Lähellä ovat mm. alakoulu, 3 päiväkotia ja pieni lähikauppa sijaitsee alle kilometrin päässä sekä n. 4 km päästä Pilkosta löytyy K-Citymarket palveluineen. Keskustan palveluihin pääsee näppärästi linja-autolla. Matkaa keskustaan on 6 km. Kaikki asunnot on uudistettu vuonna 2018 perusparannuksen yhteydessä. Hyvin varustellussa keittiössä on mm. keraaminen liesi ja astianpesukone, lattiat laminaattia sekä kylpyhuoneet ovat tyylikkäästi laatoitetut. Valoisat ja siistit asunnot, joista saa sisustettua itselleen mieleisen, ja varmasti rauhallisen kodin. Omalla parvekkeella on mukava juoda aamukahvit ja paistatella päivää. Piha-alueella on mukava leikkipaikka lapsille. Asukkaiden yhteisiä tiloja ovat ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtainvarastot ja kuivaushuone. Osassa kaksioista ja isommissa asunnoissa on myös oma sauna. Asukkaiden käytössä on myös yhteissauna, jonka yhteydessä vilvoitteluterassi, josta hulppeat maisemat Pyhäselän järvimaisemiin. Toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit. Asukkaan käytössä on maksuton taloyhtiölaajakaista Telia 10/10 Mb/s.

Sijainti: Joensuu Marjala
Aurinkokatu 27 H103, 80140 JOENSUU
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 6/5
Vapautuminen: 1.7.2024
Kuvaus: 2H+K+S
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 1995
Asuinpinta-ala: 58,5 m²
Kokonaispinta-ala: 58,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1368524
Käyttövastike: 672,53 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 19621.58 €
Vesimaksu: 20 €/hlö/kk
Autopaikka: 12 €/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vakuus: 250.00 ASO maksu: 10666.14 ASO maksu muutostyöt: 0.00 ASO maksu indeksitarkistus: 8955.44 ASO maksu yhteensä: 19621.58, Vesimaksu: 20.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Asunnossa sauna.
Energialuokka: Energialuokka: C (2007)

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

co Colliers Finland Joensuu | Avain Asunnot | Avain Asumisoikeus Oy
Telitie 1, 80100 Joensuu
Puh: 044 723 8786

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!