Sulje

Hakuehdoilla löytyy 404 asuntoa

Hakuehdot: Pori

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

Vuokra-asunnot Pori

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Porissa. “Muokkaa hakua” -toiminnon avulla voit rajata asuntohakuasi tarkemmin esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, talotyypin, neliömäärän, huoneiden lukumäärän, rakennusvuoden ja monien muiden ominaisuuksien perusteella. Palvelu päivittää asuntolistaa automaattisesti näyttäen kaikki hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Pori on vuokra-asunnon etsijälle runsaasti vaihtoehtoja tarjoava kaupunki. Tutustu Porin vuokra-asuntojen tarjontaan ja löydä unelmiesi vuokra-asunto Porista!

Vuokrattavat asunnot Porissa

Satakunnan maakuntakeskus Pori on noin 85 000 asukkaan kaupunki Kokemäenjoen suulla. Suomen 11. suurimmassa kaupungissa on runsas valikoima erilaisia vuokra-asuntoja aina kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Vuokrattavia asuntoja tarjoavat keskustan ohella lukuisat lähellä ja kauempana sijaitsevat asuinalueet. Kokemäenjoen pohjoisrannalta Pormestarinluodosta, Isosannasta ja Toejoelta esimerkiksi löytyy vuokra-asuntoja läheltä Porin yliopistokeskusta, Kirjurinluodon virkistyaluetta sekä kauppakeskus Puuvillaa. Merellisessä ympäristössä sijaitsevia kaupunginosia taas ovat mm. Meri-Porin alueen Pihlava, Kaanaa ja Mäntyluoto.

Pori, Satakunnan karhukaupunki

Kokemäenjoen suistoon 1500-luvulla perustetun Porin (ruotsiksi Björneborg, karhukaupunki) keskusta sijaitsee joen etelärannalla, rautatie- ja lentoasemien pohjoispuolella. Maankohoamisen vuoksi Selkämeren ranta ei tänä päivänä enää ole keskustan läheisyydessä vaan kymmenisen kilometrin päässä siitä pohjoiseen. Väliin jäävällä alueella sijaitsee mm. Pori Jazz -festivaalista tunnettu Kirjurinluodon puistoalue.

Porin ruutukaavaan rakennettu keskusta on kerrostalovaltainen. Keskustan sydämen muodostaa kauppojen reunustama, noin kilometrin mittainen kävelykatu Yrjönkatu. Keskustan reunamilla ja kauempana on useita asuinalueita, joissa on mahdollista asua miellyttävästi luonnon keskellä. Merellistä asumista tarjoaa Meri-Porin alue kuuluisine Yyterin hiekkarantoineen.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Pori?

Valitse