Sulje

Hakuehdoilla löytyy 3 464 asuntoa

Hakuehdot: Espoo

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

Vuokra-asunnot Espoo

Tälle sivulle on koottu kaikki vuokra-asunnot Espoossa. Valitsemalla “Muokkaa hakua” voit rajata asuntovalikoimaa hakuehdoilla, joita ovat muun muassa vuokrattavan asunnon sijainti, pinta-ala, huoneiden määrä, talotyyppi ja rakennusvuosi. Hakutulokset päivittyvät ehtojen asettamisen jälkeen näyttämään vain hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Espoo on vuokra-asunnon etsijälle todella monipuolisen valikoiman tarjoava kaupunki. Tutustu Espoon lukuisten asuinalueiden tarjontaan ja löydä unelmiesi vuokra-asunto Espoosta!

Vuokrattavat asunnot Espoossa

Espoo on yli 270 000 asukkaan väkiluvullaan pääkaupunkiseudun ja koko Suomen toiseksi suurin kaupunki. Espoon vuokra-asuntojen tarjonta on kenties Suomen monipuolisinta. Espoon alueelle mahtuu useita kaupunkikeskuksia, ja siellä on mahdollista asua sekä urbaanisti että väljästi rauhallisilla, luonnon ympäröimillä asuinalueilla. Espoon voidaankin sanoa olevan kuin Suomi pienoiskoossa. Valikoiman lisäksi myös vuokra-asuntojen hintahaitari on Espoossa hyvin suuri. Kalleimmillaan neliövuokrat ovat Espoon itäosissa Tapiolan ympäristössä.

Espoon viisi kaupunkikeskusta ovat Leppävaara, Tapiola, Matinkylä, Espoonlahti sekä Espoon keskus. Näiden tiiviimmin rakennettujen, kerrostalovaltaisten aluekeskusten lisäksi Espoossa on runsaasti vähemmän tiiviisti rakennettuja, puistomaisia asuinalueita, joilta löytyy vuokra-asuntoja aina pienistä soluasunnoista isoihin omakotitaloihin. Koska Espoo on voimakkaassa kasvussa oleva kaupunki, asuntokannasta suuri osa on hyvin uutta.

Espoo – luonnonläheinen metropolialueen osa

Vielä sata vuotta sitten Espoo oli pieni, ruotsinkielinen maalaiskunta. Viime vuosikymmeninä se on kuitenkin kasvanut hyvin voimakkaasti ja onkin nykyään merkittävä työpaikkojen, korkeakoulutuksen ja palveluiden keskus sekä tärkeä osa pääkaupunkiseutua. Kattavat liikenneyhteydet ja julkisen liikenteen palvelut yhdistävät Espoon eri osat toisiinsa sekä muuhun pääkaupunkiseutuun ja muuhun Suomeen.

Vaikka Espoo on tätä nykyä Aalto-yliopiston kampuksen ja kansainvälisten yritysten konttoreiden ansiosta moderni, korkean teknologian kaupunki, siellä on myös suuria luontoalueita (mm. Nuuksion kansallispuisto) ja kaupungiksi hyvin paljon metsää. Espoon pohjoisosissa on lukuisia järviä; eteläosat sijaitsevat Suomenlahden ja sen lukuisten saarten äärellä. Luonnon tarjoamat virkistys- ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä kaikkialla Espoossa.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Espoo?

Valitse