Sulje

Autotalli , 1 590 €/kk,

vuokrattavat muut kohteet, Rovaniemi, Jääskeläinen, Varikkotie 15

Vuokrataan uusi hallitila 118 m2. Huom! Lämmityssähkö sisältyy vuokraan.

Hallissa on valmiina 2. kerroksessa varusteltu toimisto, jossa oma keittiö, varusteena jääkaappi, mikroaaltouuni ja vesiallas (lämmin- ja kylmä vesi). Lisäksi oma wc- ja suihkutila laatoitettuna katutasossa, jossa pyykinpesukone valmiina. Hallin puolella valo- ja voimavirtapistokkeet ja pesuallas letkuliitännällä asennettuna.

Hallissa on oma osoitteellinen wifi, sekä murto-ja palohälyttimet, joista suora yhteys Securitaksen hälytyskeskukseen. Iloq lukitusjärjestelmä, jossa avainten kopiointi estetty.

Ilmanvaihto tulo- ja poistokone valmiina, HUOM! Lämmitys sisältyy vuokraan (maalämpö, vesikierto lattiassa).

Aidattu ja kameravalvottu piha-alue, jossa automaattiportti kiinteistöhuollon piirissä (pihan lumen auraus/hiekoitus talvella ja harjaus kesällä). Portti lukittu öisin, kulku oman tilan avaimeilla. Lisäksi jätehuolto, roska-astiat piha-alueella.

Ilmoituksen kuvat ja palvelut ovat osin 3D mallinnettu ja osin digistailattu. Kuvissa näkyvät kiintokalusteet ovat hallissa valmiina ja sisältyvät vuokraan. Muut irtokalusteet, hyllyt, tms. eivät ole valmiina hallissa. Vuokrasopimukset alkaen 1 kk eteenpäin, vapaasti valittavalla pituudella. Lisäksi asiakkaiden omaisuus tallissa vakuutettu 5000 e asti, vuokranantajan puolelta. Jokainen talli on oma palo-osasto.

Tarkemmat tekniset tiedot ja hallin mitat kotisivuiltamme, www.minuntalli.fi ja

https://minuntalli.fi/tallit/rovaniemi-118m2/

Sijainti: Rovaniemi Jääskeläinen
Varikkotie 15, 96200 Rovaniemi
Vuokratyyppi: vuokrattavat muut kohteet
Vapautuminen: 1.1.2025
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: Autotalli
Rakennusvuosi: 2025
Kokonaispinta-ala: 118 m²
Ominaisuudet: tie perille, vesijohto, sähkö, lämmitys, vartiointi
Erityisiä ehtoja: Tiloja ei voi käyttää asuntoina, lisäksi kaikki tilat ovat savuttomia, tarkemmat ehdot vuokrasopimuksessa. Vuokralaisten luottotiedot tarkistetaan.
Tarkempi kuvaus: Minuntalli vuokraa vain omistamiaan ja hallinnoimiaan työ-, varasto-, säilytys- ja harrastetiloja niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Kun vuokraat monipuolisen tilan Minuntallista, tiedät kenen talliin kuulut. Me huollamme, hoidamme, vuokraamme ja isännöimme halleja sekä toimimme sopimuskumppaninasi. Ja kaikki palvelut saat yhdestä numerosta. Tavoitteemme on tarjota jokaiselle sopiva tila tarvittavaksi ajaksi. Voit vuokrata tallin tai varaston vaikka vain kuukaudeksi. Emme vaadi loputtoman pitkiä sopimuksia, joista on vaikeaa irrottautua, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tilaratkaisun, jossa ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpidosta tai hallinnosta.
Kohdenumero: 1582172
Vuokra: 1 590 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2 pv.
Vakuus: 1-2
Lisätietoja kustannuksista: HUOM! Lämmitys sisältyy vuokraan.
Oma sähkösopimus tarvitaan käyttösähköä varten ( valot, sähköpistokkeet ), jonka voi tehdä haluamaansa sähköyhtiöön.
Vesi (lämmin 8 e/m3 ja kylmä 5 e/m3) kulutuksen mukaan. Lisäksi vuokravakuus 1-2 kk vuokraa vastaava määrä.
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Minuntalli Oy
Teknikonkatu 4, 15520 LAHTI
Puh: 020 719 9050

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!