Close

2H+KT+lasitettu parveke ..., block of flats, 1,240 €/m, 44.5 m²

apartment rental, Helsinki, Kalasatama, Vanha talvitie 3 E

Tarjolla valoisa läpitalon asunto talon toisesta kerroksesta. Keittiö-olohuoneessa on suuret ikkunat molemmin puolin ja mukavasti tilaa esimerkiksi ruokapöydälle. Leveälle lasitetulle parvekkeelle on käynti sekä olohuoneesta että makuuhuoneesta.

Asunnon kuvat ovat vastaavasta asunnosta eri kerroksesta ja virtuaaliesittely on kohteen malliasunnosta. Asunnon materiaalit ja pinnat ovat kuitenkin samat.

Voit vuokrata tämän kodin nyt itsellesi heti ilman hakemusta vuokraa heti palvelustamme! Vuokraa heti - palvelumme avulla pääset solmimaan vuokrasopimuksen välittömästi haluamaasi asuntoon. Vuokrasopimuksen allekirjoitus tapahtuu kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Lue lisää Vuokraa heti -palvelustamme ja vuokrausehdoista täältä: https://info.avara.fi/vuokraa-heti-palvelu

Uusia vuokrakoteja Helsingin trendikkäimpään kaupunginosaan! Helsingin Kalasatamaan, aivan merenrannan tuntumaan, on valmistunut joulukuun lopussa 2021 Avaran kahdeksankerroksinen uudiskohde, jonka 81 asuntoa tarjoavat laadukasta, vaivatonta ja joustavaa asumista elämän eri tilanteisiin. Asuntojen värimaailma on tyylikäs, skandinaavisen vaalea ja asuntojen suuret ikkunat tuovat upean valon asuntoihin. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet jotka tuovat lisätilaa keväästä pitkälle syksyyn. modernit kodinkoneet täyttävät vaativankin vuokra-asumisen tarpeet. Asuntoja on valittavana 24 neliöisistä yksiöistä aina 64 neliöisiin kolmen huoneen asuntoihin, joissa tilaa riittää mainiosti myös useammalle asukkaalle. Ylimmän kerroksen asunnoissa asuntokohtaiset parvet tuovat lisätilaa ja ikkunoista avautuvat upeat maisemat merelle tai Helsingin keskustan suuntaan. Jokaisella asunnolla on oma irtainvarasto. Asukkaiden käytössä on veloituksetta mm. upeat ylimmän kerroksen saunatilat terasseineen, talonpesula sekä kuivaushuone. Taloyhtiö on täysin savuton, joten tupakointi asunnoissa ja parvekkeilla on kielletty.

Mikäli sinulla on oma auto, pysäköintihallista on mahdollista vuokrata pysäköintipaikka Taskuparkki sovelluksen kautta https://taskuparkki.fi/ tai puhelimitse P. Aimo Parkin asiakaspalvelusta p. +358 (0)20 7812 480 Lisäksi kohteessa on sähköauton latausmahdollisuus.

Kalasataman alati kehittyvä ja suuressa suosiossa oleva kaupunginosa tarjoaa asukkailleen runsain mitoin arkea helpottavia palveluita. Alueelta löytyy vuonna 2018 valmistunut kauppakeskus REDI, terveysasema, päiväkoti, koulu, ravintoloita, terasseja sekä ihastuttavat ulkoilumaastot vieressä sijaitsevalle Mustikkamaalle, jonka lenkkipoluille sekä uimarannalle kulkee reitti kaunista Isoisänsiltaa pitkin aivan kotiovesi vierestä. Kivenheiton päässä sijaitsevien Kallion, Teurastamon ja Suvilahden alueilla nautit Helsingin parhaista kahvila, -ravintola ja kaupungin kulttuuritarjonnasta. Tämän kohteen sijainti, kulkuyhteydet sekä palvelut muodostavat loistavat puitteet urbaanille kaupunkiasumiselle Helsingin parhaalla paikalla.

Lisätietoa kohteesta antaa Tytti Saloniemi p. 0201133012, tytti.saloniemi@avara.fi.

Location: Helsinki Kalasatama
Vanha talvitie 3 E, 00580 HELSINKI
Rental type: apartment rental
Housing type: block of flats
Accommodation type: non-subsidised
Floor: 2/4
Vacancy: 7/1/24
Lease: until further notice
Description: 2H+KT+lasitettu parveke
Number of rooms: 2 rooms
Construction year: 2021
Living area: 44.5 m²
Features: balcony, common sauna
Condition: not classified
Rental number: 1139580
Rent: 1,240 €/m
Deposit: 250 €
Water: 45 €/month
Parking space: 125 €/month
Information about costs: Vesimaksu neliöiden mukaan (1€/m2). Lämmin autohalli 125 e/kk
pets allowed: allowed
smoking allowed: not allowed
Car: parking space
Heating: Kaukolämpö
Features: washing machine tap
Kitchen features: dishwasher
Features: lift , laundry room, drying room, basement storage space, sports equipment storage, hobby room, air-raid shelter
Energy class: B

Services

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
This page may not contain all information of this rental property. Please check the information with the advertiser.

Contact

Avara Oy
Bulevardi 7, 00120 Helsinki

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / month

Hae takausta

Selvitä luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Interested? Contact me!