Sulje

2 h + kt , kerrostalo, 632,37 €/kk, 46,5 m²

vuokrahuoneisto, Jyväskylä, Kuokkala, Äijälänrannantie 24

Jyväskylän Jyväsjärven rannalla sijaitsevan Äijälänrannan alueelle on valmistunut 44 kohtuuhintaista vuokrakotia syyskuussa 2022. Kohde muodostuu yhdestä kerrostalosta. Rakennuksessa on kahdeksan kerrosta ja jokaisessa asunnossa on oma lasitettu parveke.

Kohteesta löytyy erikokoisia asuntoja moneen eri tarpeeseen. Asunnot ovat kooltaan 33 - 76,5 m2 ja asuntotyypit ovat 1h + kt + alk. - 4h + kt. Asunnot ovat avaria ja valoisia ja asunnoissa on tyylikkäät, kestävät sekä pintamateriaalit, mm. laminaattilattiat. Astianpesukoneet ovat asunnoissa valmiina. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin irtaimistovarasto. Lisäksi asukkaiden käytössä on kerhotila, talosauna, lastenvaunuvarasto ja talopesula.

Kohde on savuton. Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla ja terasseilla, kiinteistöjen yleisissä tiloissa sekä kiinteistöjen piha-alueella.

Vuokraan sisältyy vähintään 10 Mbit/s laajakaista. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokrattavissa olevia autopaikkoja on 44 kpl. Kohteessa on kaksi inva-paikkaa sekä kaksi paikkaa sähköautonlatausmahdollisuudella. Kaikki autopaikat, pois lukien sähköautonlatauspaikat on varustettu lämmityspistokkeilla.

Jyväsjärven rannalla sijaitseva Äijälänrannan alue tarjoaa, persoonallista, laadukasta ja modernia asumista elämän eri tarpeisiin. Alue on luonnonkaunis upeine vesistöineen ja rantamaisemineen. Ulkoilureitti Rantaraitti, jota pitkin pääsee myös keskustaan, kulkee vierestä. Jyväskylän keskustaan on Rantaraittia pitkin noin 4 km ja autolla keskustaan on matkaa noin 5 km. Lähin ruokakauppa ja bussipysäkki sijaitsevat vain noin muutaman sadan metrin päässä. Alueen tasainen maasto ja hyvät reitit sopivat erinomaisesti myös pyöräilijöille.

Kohteessa on jatkuva haku. Noudatamme asukasvalinnoissa tarveharkintaa ja kohteessa on varallisuusrajat. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Located in Äijälänranta area in Jyväskylä, this apartment building has 44 affordable rental homes and it will be completed in September 2022.

The building has eight floors and each apartment has its own glazed balcony. The apartments are 33 - 76,5 m2 in size and the apartment typers are 1 room + kitchenette from 4 rooms + kitchenette. The apartments are spacious and bright and they have stylish and durable surface materials, e.g. laminate flooring. Each apartment includes a warm storage room.

Smoking is prohibited in the apartments, on the balconies and terraces, in the public areas of the property and in the courtyard of the property. Rent includes broadband access. Water fee is based on consumption. Parking spaces are available for rent. Pets are welcome.

The application period is continuous. We will send an apartment offer to those to whom we can offer an apartment by the end of July. We are not able to inform all the applicants about the resident selection, we only contact those for whom we are able to offer an apartment. We follow the need assessment in the resident selections and the property has also wealth limits. Resident selections are made based on applications.

Sijainti: Jyväskylä Kuokkala
Äijälänrannantie 24, 40520 JYVÄSKYLÄ
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 4/8
Vapautuminen: 20.5.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2 h + kt
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2022
Asuinpinta-ala: 46,5 m²
Tilat ja varustelu: taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1265208
Vuokra: 632,37 €/kk
Vakuus: 250 € tai 1-3 kk:n vuokraa vastaava summa.
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Ennakkovesimaksu 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan 2 krt vuodessa.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Kohteessa on autopaikkoja 44 kpl. Parvekkeen lisätieto:
parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Äijälänrannantie 24
Isännöinti: A-Kruunu Oy
Huolto: Sulun Kiinteistönhoito Oy
Tilat ja varustelu: hissi , talopesula
Energialuokka: B

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

A-Kruunu Oy
Pasilankatu 13, 00520 Helsinki

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!