Sulje

3h+k , kerrostalo, 682,18 €/kk, 75,5 m²

asumisoikeusasunto, Turku, Runosmäki, Lipunkantajankatu 18 A 4

Kyseessä on asumisoikeusasunto. Asumisoikeusasuminen on huoleton, riskitön ja joustava asumismuoto, johon et tarvitse suurta lainaa. Maksat asumisen ajalta asumisasunnosta käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa alhaisempi. Asumisoikeusasunnossa voit asua juuri niin kauan kuin haluat. Asumisoikeus on vahva vaihtoehto vuokra- ja omistusasumiselle.

Lipunkantajanpuisto sijaitsee Runosmäen Aurinkolaakson alueella Vahdontien varressa. Alue tunnetaan myös Kiikun nimellä. Runosmäki on varsin monipuolinen lähiö. Alueelta löytyvät hyvät palvelut kuten kauppoja, apteekki, sosiaali- ja terveyskeskus, kuntosali, koulu, päiväkoti ja kirjasto. Luonto on myös läsnä Runosmäessä, sillä kotoasi pääset nopeasti lenkkipoluille Nunnavuoreen tai samoilemaan Pomponrahkan luonnonsuojelualueelle. Runosmäessä on myös koirapuisto, joka ilahduttaa monia lemmikin omistajia. Autoa et runosmäkeläisenä välttämättä tarvitse, sillä Turun julkisen liikenteen Föli-bussi palvelee alueen asukkaita kattavasti, ja Runosmäen läpi kulkee monia linjoja. Bussimatka Turun kauppatorille taittuu nopeasti ja näppärästi. Matkaa keskustaan on noin neljä kilometriä, joten myös polkupyörä on oiva kulkuväline.  Lipunkantajanpuiston asumisoikeusmaksut ovat vanhan 10 % säännön mukaisia, joten näihin koteihin pääset kiinni normaalia pienemmällä asumisoikeusmaksulla. Runosmäestä löytyvät myös Vason edullisimmat vastikkeet. Käyttövastike sisältää laajakaistayhteyden. Lipunkantajanpuistosta löytyy tilavia yksiöitä ja kaksioita sekä perheasunnoiksi soveltuvia isoja kolmioita. Asunnot ovat valoisia ja jokaisessa asunnossa on tilava lasitettu parveke. Lasitetun parvekkeen ansiosta saat kotiisi lisätilaa, josta voit nauttia aikaisesta keväästä aina myöhäiseen syksyyn.

Sijainti: Turku Runosmäki
Lipunkantajankatu 18 A 4, 20360 TURKU
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 3h+k
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 1992
Asuinpinta-ala: 75,5 m²
Tontin koko: 2 720 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1321244
Käyttövastike: 682,18 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 14095.01 €
Lisätietoja kustannuksista: Asumisoikeusmaksu: 7449.37 €, Indeksikorotus: 6645.64 €, Muutostyöt: 0, € Yhteensä: 14095.01 €, Vesimaksu: Kiinteä vesimaksu
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei tiedossa
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Energialuokka: C

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy - Vaso
Rauhankatu 4, 20100 TURKU
Puh: 022747000

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!