Sulje

3H+KT , kerrostalo, 1174,39 €/kk, 56 m²

asumisoikeusasunto, Helsinki, Pasila, Kuormakatu 6

Tämä on asumisoikeusasunto, jossa voit asua omistajan tapaan niin kauan kuin haluat, mutta huoletta kuin vuokralainen. Asumisoikeusasunnossa yhdistyy omistusasumisen turvallisuus ja vuokra-asunnon joustavuus. Asokodista maksat vain 15 % asunnon hankinta-arvosta ja kuukausittain käyttövastiketta, joka on yleistä vuokratasoa edullisempi. Voit asua kodissasi niin pitkään kuin haluat ja pois muuttaessasi saat sijoittamasi asumisoikeusmaksun takaisin rakennuskustannusindeksillä tarkistettuna. Valitse huoleton tapa asua ja elää - tervetuloa asoasukkaaksi!

This is a right-of-occupancy apartment, in which you can live just like a home owner but without the worries of one, for as long as you like. The right-of-occupancy system combines the security of owning your own home with the flexibility of renting. You pay only 15% of the apartments purchase value along with the monthly right-of-occupancy fee, which is below the general rent level. The home will be yours for as long as you like. If you move out, you get back the money you invested, adjusted with the building cost index. Choose to live carefree - your right-of-occupancy home awaits you!

Kodikas kolmen huoneen koti toimivalla ja selkeällä pohjaratkaisulla 4. kerroksessa. Tilavalta parvekkeelta avautuvat näkymät länteen. Asunnossa on erilaisia tilaratkaisuja mahdollistavat erilliset makuuhuoneet.

Isot ja korkeat ikkunat tekevät asunnosta valoisan. Korttelin rakennuselementti puu näkyy asunnossa kauniisti katossa sekä ikkunanpuitteissa. Lisätilaa asukkaille tarjoaa myös asuinkerroksista löytyvät viherhuoneet ja työtilat.

Haaveiletko kodista puutalossa Keskuspuiston kupeessa?

Voit hakea asumisoikeuskotia heti, sillä joulukuussa 2023 valmistuneisiin A- ja B-rappujen koteihin on käynnissä jatkuva haku!

C-rapun asunnot ja koko kortteli on valmis vuoden 2024 loppuun mennessä.

Kohteeseen on jatkuva haku.

Helsingin Pohjois-Pasilan Postipuistoon rakentuu Asuntosäätiön uusi, kokonaan puurakenteinen asumisoikeuskohde, Kuormakatu 6. Arkkitehtuurikilpailun voittanut kortteli edustaa urbaania ja kestävää kaupunkiasumista parhaimmillaan.

Kuusikerroksiseen kohteeseen valmistuu yhteensä 89 asumisoikeuskotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin viiden huoneen perheasuntoihin. Lähes jokaisessa kodissa on tilan tuntua ja luonnonvaloa tuovat, kahteen suuntaan Pasilaan avautuvat näkymät. Kodeissa on lukuisia asumisviihtyisyyttä lisääviä yksityiskohtia. Isot ja korkeat ikkunat tekevät asunnoista valoisia, ja osassa asunnoista kodin muunneltavuutta tukee ikkunallinen vaatehuone, joka toimii esimerkiksi työ- tai lastenhuoneena. Korttelin rakennuselementti puu näkyy asunnoissa kauniisti sekä katoissa että ikkunanpuitteissa.

Tässä kohteessa näkyy panostus sujuvaan arkeen. Lastenvaunuvarastojen yhteydessä on kuraeteiset, joissa on hyvä puhdistaa niin lasten kumpparit kuin koirien tassutkin. Talossa on viihtyisät saunatilat ja niiden yhteydessä on kerhotila. Kerhotilan parvekkeella voi vilvoitella hyvien löylyjen jälkeen. Ainutlaatuista tässä talossa on porraskäytävien yhteydessä olevat työ/oleskelutilat sekä kahden kerroksen korkuiset viherhuoneet. Näissä yhteisöllisyyttä lisäävissä tiloissa voi nauttia aamukahvit, tehdä etätöitä tai vaikkapa joogata. Vihreyttä ympäristöön tuovat talojen väliin jäävät viherkatot ja viherseinämät, jotka varjostavat mukavasti kesällä ja päästävät valon läpi talvella.

Postipuistoon valmistuu lähivuosina oma päiväkoti ja koulu. Postipuiston ytimessä on myös alueen talojen asukkaille tarkoitettu yhteinen kylätalo Postivarikko. Postivarikossa on tiloja liikuntaan, etätyöhön tai vaikkapa perhejuhliin. Alueen rakentumisen myötä kehittyviä lähipalveluita täydentää monipuolinen kauppakeskus Tripla.

Sijainti: Helsinki Pasila
Kuormakatu 6, 00240 HELSINKI
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: asumisoikeusasunto
Kerros: 4/6
Vapautuminen: heti vapaa
Kuvaus: 3H+KT
Huoneiden lukumäärä: 3 huonetta
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 56 m²
Tontin koko: 2 336 m²
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1416409
Käyttövastike: 1174,39 €/kk
Asumisoikeusmaksu: 40601.02 €
Lisätietoja kustannuksista: Asumisoikeusmaksu: 40601.02 €, Indeksikorotus: 0 €, Muutostyöt: 0, € Yhteensä: 40601.02 €, Vesimaksu: 25.00
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Kauko
Energialuokka: Ei lain vaatimaa energiatodistusta

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Asuntosäätiön Asuntopalvelu
Puh: 020 161 2280
asiakaspalveluasuntosaatio.fi
Asuntosäätiö | Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy
Tuulikuja 2, 02100 Espoo

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!