Sulje

4h+k , rivitalo, 1321,64 €/kk, 95 m²

vuokrahuoneisto, Naantali, Inttilä, Lounatuuli 13

Korkeatasoinen rivitaloneliö luonnon keskellä Naantalin Luonnonmaan upealla asuntomessualueella.

Naantaliin Lounatuulen asuntomessualueen korkeimmalla kohdalla on hieno 21 asunnon rivitalokokonaisuus. Kooltaan asunnot ovat 66 m² kolmioita, 95 m² neljän huoneen asuntoja sekä 119 m² viiden huoneen asuntoja. Asunnot ovat kaksitasoisia, ja niissä on korkeat kahden kerroksen olohuoneet. Osassa asunnoista on oma sauna.

Kallioiselta ja mäntymetsäiseltä tontilta avautuu upeat näköalat kaikkiin ilmansuuntiin. Nykyistä saaristolaisluontoa on säästetty ja jätetty luonnontilaiseksi kaikkialla missä se on mahdollista.

Pitkälti energiaomavaraisen yhtiön lämmitysmuotona on maalämpö. Taloissa on lattialämmitysjärjestelmä, ja jokaisen asunnon olohuoneessa on lisäksi viilennyslaite. Talojen katoille asennetaan aurinkopaneelit, joiden avulla tuotetaan sähköä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien käyttöön. Ylijäävää sähköä voidaan tallentaa teknisissä tiloissa akkuihin.

Kohteen erikoisuutena on puukiukaalla varustettu pihasaunarakennus. Pihalla on istutus- ja viljelylaatikoita, oleskelualue sekä lasten leikkimetsäksi nimetty leikkialue.

Vuoden 2022 Asuntomessukohde sijaitsee upealla Luonnonmaan saarella. Lounatuuleksi nimetystä asuntomessualueesta on valmistunut merellinen ja luonnonläheinen asuinalue, joka on rakennettu saariston luontoa kunnioittaen jyhkeiden kallioiden päälle. Messualueelle on yhtiömuotoista asumista, vapaa-ajan asuntoja ja noin 20 pientaloa. Tonttien ympärille on jätetty viheralueita ja alueen energiaratkaisuja on huomioitu alueella monin tavoin.

Asuntojaa tarjotaan hakemusten perusteella, jolloin asuntoa pääsee katsomaan. Täytä hakemus osoitteessa https://ta.fi/vuokrahakemus. Luottotiedot tarkistetaan.

Asukasvalinnoissa noudatetaan ARA:n tulorajoja. Asukasvalintakriteereinä on ainoastaan hakijaruokakunnan tulot. Asunnon tarvetta tai varallisuutta ei tarvitse selvittää. Mikäli rajat täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan asuntoon valita myös rajat ylittävä hakija.

Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Sijainti: Naantali Inttilä
Lounatuuli 13, 21100 NAANTALI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: rivitalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 1-2/2
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4h+k
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 2022
Asuinpinta-ala: 95 m²
Kokonaispinta-ala: 95 m²
Tontin koko: 4 201 m²
Tilat ja varustelu: parveke
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1591234
Vuokra: 1321,64 €/kk
Vakuus: 2 493,20 €
Vesimaksu: 23 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Lämmitysmuoto: Maalämpö
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

TA-Yhtymä Oy
Kutojantie 6-8, 02630 ESPOO
Puh: 045 7734 3777

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!