Sulje

2H+KT , kerrostalo, 1 075 €/kk, 47 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Puotila, Klaavuntie 11

Vuokrataan ihastuttava kaksio Puotilasta!

Tässä Lumo-kodissa korostuu asumisen helppous ja vaivattomuus. Klaavuntie 11uudiskohteen asunnot on toteutettu kolmea sisustustyyliä hyödyntäen. B-rapun asunnoissa on rohkean tyylikkäät sisustusvalinnat valkoisilla keittiön kaapistoilla ja mustalla työtasolla. Keittiöstä löytyy myös laadukkaat kodinkoneet, astianpesukone ja keraaminen liesitaso. Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu valkoisilla laatoilla. Yksi tehosteseinä on kaakeloitu tummalla marmorikuvioidulla kaakelilla. Kylpyhuoneen lattiassa tumma antrasiitin sävy. Kylpyhuoneessa on tilavaraus asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Asunnon lattioissa on viileä tammen sävyinen laminaatti. Kodin ehdoton helmi on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke lisähuoneena ja arjen rentoutumispaikkana. Säilytystilaa on makuuhuoneen kaapistossa.

Tutustu tarkemmin kaikkiin tyyleihin, asunnossa käytettyihin materiaaleihin ja taloon: Lumo.fi/klaavuntie-11-materiaalit? 

Vuokraa tämäkin uutuus verkkokaupastamme!   ** This Lumo home is all about making living easy! 

The house is in the charming Puotila area, close to good services and public transport connections. All the daily necessities of life can be found in the basement of the house and the Puotila metro station is only a short walk away. 

The apartments in this building are designed using three interior design styles. Residents have access to a common room, roof terrace, saunas, and laundry facilities. 

Find out more about each style, the materials used in the apartment and the house: Lumo.fi/klaavuntie-11-ateriaalit? 

 

Puotilan vanhan ostoskeskuksen tilalle rakentuu 113 uutta Lumo-kotia kesäkuussa 2024. Ylimmillään kahdeksaan kerrokseen kohoavaan taloon valmistuu asuntoja yksiöistä neliöihin. Jokaisessa rapussa on hieman erilaiset pintamateriaalit, joten koteja on valittavissa kolmessa eri sisustustyylissä. Talon kivijalkaan tulee liiketiloja, joten asuinkerrokset alkavat talon A ja B rappujen kolmannesta kerroksesta. Tällä samalla tasolla sijaitsee myös suojaisa ja viihtyisä pihakansi. C-rapussa asunnot alkavat toisesta kerroksesta. B- ja C-rapun ylimmistä kerroksista löytyy asukkaiden yhteistila, kattoterassi, talosaunat ja pesula.Sijainti on ihanteellinen lähipalveluiden näkökulmasta, sillä samaan osoitteeseen valmistuu monipuolisesti liiketiloja. Talon kivijalkaan tulee ruokakauppa, kioski ja useampi ravintola. Itäkeskuksen kattavat palvelut löytyvät myös kävelymatkan päästä. 

Puotila on kuin pieni kylä, jossa on lämmin ja rauhallinen tunnelma. Sijainti sopii hyvin lapsiperheille, sillä alueelta löytyy päiväkoteja ja peruskoulut. Lukiot löytyvät lähialueilta. Harrastusmahdollisuuksia on myös tarjolla monipuolisesti. Puotilan urheilukentällä voi pelata muun muassa koripalloa, jalkapalloa tai tennistä. Talvella paikalle jäädytetään suuri luistelukenttä. Lyhyen matkan päästä Myllypurosta löytyy hyvät sisäliikuntapaikat palloiluhalleineen ja kiipeilyseinineen. Ulkoiluun ja muuhun virkistäytymiseen löytyy myös mukavasti vaihtoehtoja. Myllypuron suuri liikuntapuisto, Rusthollarin leikkipuisto, koirapuisto ja viljelyspalsta-alue palvelevat alueen asukkaita. 1800-luvulta peräisin oleva tunnelmallinen Puotilan kartano toimii nykyisin ravintolana ja sen vierestä löytyy pieni Juorumäen metsäalue, joka on suosittu ulkoilureitti. Kartanon pihalla toimii kesäisin myös Puotilan kesäteatteri. Puotilan uimarannalta avautuu merelliset näkymät Vartiokylänlahdelle ja Vuosaareen. Rannan vierestä löytyy ulkokuntosali ja lentopallokenttä. Venesatamasta lähtee viehättävät kävelyreitit rantaa pitkin Herttoniemeen saakka. Julkiset liikenneyhteydet ovat myös erinomaiset. Puotilan metroasemalle on kohteesta vain noin 300 metrin matka. Helsingin keskustaan pääsee metrolla reilussa vartissa ja Itäkeskukseen parissa minuutissa. Itäväylää pitkin kulkee myös useita bussilinjoja eri puolille pääkaupunkiseutua. Omalla autolla liikkuminen sujuu myös kätevästi, sillä kohteessa on varattavissa autopaikkoja asukkaiden käyttöön.Näissä Lumo-kodeissa vuokran hintaan sisältyy nopea 50 Mbit/s laajakaista ja kaikenkarvaiset lemmikit ovat aina lämpimästi tervetulleita asukkaiksi. Tutustu tarkemmin Klaavuntie 11 vuokra-asuntoihin:lumo.fi/klaavuntie-11-materiaalit

Lumo-asukkaana saat enemmänLumo-vuokrakodit tarjoavat turvallista ja ympäristöystävällistä asumista sekä parhaat asumisen palvelut.Saat Lumo-palvelut ja Lumo-asukkaan edut käyttöösi My Lumo -palvelun kautta. Tutustu tarkemmin: lumo.fi/palvelut

Sijainti: Helsinki Puotila
Klaavuntie 11, 00910 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 4/8
Vapautuminen: 1.7.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2H+KT
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 47 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Erityisiä ehtoja: Sopimuksen minimikesto 12kk
Kohdenumero: 1593565
Vuokra: 1 075 €/kk
Vuokranmaksupäivä: 2. päivä
Vakuus: 0 €
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Talo on savuton. Tupakointi asunnoissa, parvekkeella ja talon
yhteistiloissa on kielletty. Tupakointipaikka löytyy piha alueelta.
Lasitettu parveke, Lämmin irtainvarasto, Kylpyhuone + WC, Kulutukseen
perustuva vesimaksu, Astianpesukone,
Keittiön tyyppi: keittokomero
Taloyhtiön nimi: Klaavuntie 11
Tilat ja varustelu: hissi , kuivaushuone, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, hissi
Energialuokka: A

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Lumo-kotikeskus PKS
Mannerheimintie 168a, 00100 Helsinki
Puh: 020 508 5000

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!