Sulje

4H+K , kerrostalo, 1500,95 €/kk, 94 m²

vuokrahuoneisto, Helsinki, Pihlajamäki, Liusketie 20

Pihlajamäessä osoitteessa Liusketie 20 sijaitsee vuonna 1993 valmistunut ja vuonna 2020 täysin remontoitu kaksikerroksinen kerrostalo. Asuntoja talossa on yhteensä 24. Remontin myötä asuntojen keittiöt, kylpyhuoneet ja lattiamateriaalit on uusittu sekä seinät ja katot maalattu. Uusien pintojen lisäksi kylpyhuone ja keittiö saivat uudet vesikalusteet ja kodinkoneet. Remontoitujen asuntojemme varustelutasoon kuuluu helpotusta arjen hallintaan tuova astianpesukone sekä keraaminen liesi kiertoilmauunilla.

Asumista ja säilytystä helpottavia yleistiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä ovat maksuton talopesula, irtaimistovarastot, kellari, lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot sekä asukastila, jossa asukkaat voivat järjestää tilaisuuksia niin talon asukkaiden kesken kuin omiin tarpeisiin, esimerkiksi lasten juhlien tai valmistujaisten merkeissä. Piha on lapsiystävällinen ja viihtyisä. Pihalla on muun muassa koripalloteline.

Kallion harjalla Pihlajamäessä pääset nauttimaan asumisesta luonnon läheisyydessä kaikkien palveluiden löytyessä aivan käden ulottuvilta.

Pihlajamäki asuinalueena

Pihlajamäki on viihtyisä asuinalue lähellä upeita ulkoilureittejä ja kattavia palveluita. Lähimmät kaupat löytyvät uusitusta Pihlajamäen ostoskeskuksesta. Päiväkotiin ja kouluihin ala-asteesta lukioon on helppo matka. Lähialueen palveluita ovat myös Viikin upea kirjasto ja Prisma, jossa on helppo käydä tekemässä isommat kauppareissut.

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät sekä keskustaan että muun muassa Malmin suuntaan. Helsingin keskustaan pääset 30 minuutissa. Autoilijallekin Pihlajamäki on keskeisellä sijainnilla, Kehä 1:sen ja Lahden väylän ollessa helposti saavutettavissa.

Pihlajamäki on moneen elämäntilanteeseen sopiva asuinalue, johon mahtuu asukkaita lapsiperheistä, opiskelijoihin, nuoriin pariskuntiin ja eläkeläisiin.

Liusketie 20 asunnot

Asuntoja taloissa on yhteensä 24. Ne ovat kooltaan 6694 m2 kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Asunnot sopivat hyvin niin yhdessä muuttavien kuin eri kokoisten perheiden tarpeisiin. Lemmikit ovat tervetulleita.

Asuntojen lattiat ovat vinyylilankkua ja kylpyhuoneet on laatoitettu. Keittiöistä löytyy astianpesukone, keraamiset liedet ja jääkaappi-pakastin. Vesi ja DNA:n 50 Mbit/s internet-yhteys sisältyvät vuokraan. Viihtyisyyttä ja lisäneliöitä asumiseen tuovat lisäksi jokaisesta asunnosta löytyvät lasitetut parvekkeet tai pienet asuntopihat.

Tupakointi on kielletty talon sisätiloissa. Kaikkiin asuntoihin on varallisuusrajat.

Sijainti: Helsinki Pihlajamäki
Liusketie 20, 00710 HELSINKI
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 2/3
Vapautuminen: 1.5.2024
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4H+K
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 1993
Asuinpinta-ala: 94 m²
Kokonaispinta-ala: 94 m²
Tilat ja varustelu: parveke, taloyhtiössä sauna
Yleiskunto: hyvä
Kohdenumero: 1605376
Vuokra: 1500,95 €/kk
Vakuus: 0
Lisätietoja kustannuksista: Vesi: Vesi sisältyy vuokraan.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Ilmanvaihtojärjestelmä: keskitetty poisto
Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpö
Lisätietoja: Parvekkeen lisätieto: parvekelasitus.
Taloyhtiön nimi: Liusketie 20
Huolto: Kotikatu Oy / Pukinmäki
Energialuokka: C 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Kiinteistö Oy M2-Kodit, Helsinki
Pitkänsillanranta 3, 00530 Helsinki

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!