Sulje

2h+kt+s , kerrostalo, 919,02 €/kk, 60,5 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Henttaa, Ylismäenkuja 2

Tilava kaksio ensimmäisessä kerroksessa. Asuinmukavuutta lisää oma sauna ja asuntopiha. Keittiö on omassa syvennyksessään, ja olohuoneessa on mukavasti tilaa ruokapöydälle ja vaikka isommallekin sohvaryhmälle. Makuuhuoneeseen on kaksi sisäänkäyntiä ja säilytystilaa löytyy runsaasti erityisesti makuuhuoneesta sekä eteisestä. Ikkunoissa on lisäksi sälekaihtimet.

Kuvat vastaavasta asunnosta.

Neutraalinsävyiset kauniit pintamateriaalit toimivat hyvänä pohjana omannäköiselle sisustukselle. Asuintiloissa on laminaattilattiat ja kylpyhuoneessa puolestaan laattalattiat. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja uuni sekä astianpesukone. Mikrolle on tilavaraus. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Tervetuloa esittelyyn tiistaina 18.6. klo 15.45-16.45! Esittelemme vielä rakenteilla olevan talon ensimmäisen ja toisen kerroksen asuntoja. Esittelyssä kaikki vapaat huoneistotyypit. Muihin asuntoihin ei ole mahdollista päästä tutustumaan. Huomioithan, että esittely on työmaalla ja emme voi taata esteetöntä kulkua.

Espoon Henttaalle keskuspuiston läheisyyteen on rakenteilla uusia vuokra-asuntoja, uuteen asuinkortteliin. Yhdeksänkerroksiseen taloon valmistuu elokuun 2024 lopussa 61 asuntoa, joiden joukosta löytyy sopiva koti monenlaisiin elämäntilanteisiin. Valittavana on yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja.

Huoneistotyypit:

1h+kt, 30,5 m², 21 kpl

2h+kt+s 60,5 m², 8 kpl

3h+kt 60,081,5 m², 16 kpl

3h+kt+työtila 71,0 m², 1 kpl

3h+kt+s 70,0 m², 7 kpl

4h+kt+s 82,5 m², 8 kpl

Osassa asunnoista on lasitetut parvekkeet, osassa ranskalaiset parvekkeet ja osassa asuntopihat. Asumismukavuutta lisäävät sälekaihtimet ikkunoissa ja parvekeovissa.

Vuokrahintaan sisältyy Elisan nettiyhteys, jonka perusnopeus on 50m/50m.

Talon ensimmäisessä kerroksessa on yhteistiloja, kuten ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja saunaosasto. Lisäksi asukkaat voivat käyttää naapuritaloissa sijaitsevia pesulaa ja kuivaushuonetta sekä palvelueteistä, jossa on pakettiautomaatti. Autoille on paikkoja erillisessä pysäköintitalossa.

Henttaan asuinalue sijoittuu Espoon keskuspuiston naapuriin, Suurpellon ja Olarin väliin. Parin kilometrin säteellä on runsaasti palveluja niin Suurpellossa, Olarissa kuin Matinkylässäkin. Olarissa on esimerkiksi Prisma ja Isossa Omenassa on runsaasti erilaisia kauppoja ja palveluja. Lähellä on myös päiväkoteja ja kouluja. Liikenneyhteydet ovat hyvät niin omalla autolla kuin bussillakin, ja lisäksi lähimmät metroasemat ovat Niittykummussa ja Matinkylässä. Aivan kotikulmilta pääsee helposti ulkoilureiteille, joita on lähistöllä useita kilometrejä.

Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Esittelyaika

18.6.2024 15:45 - 16:45

Esittelijä: TA
Info: Tervetuloa tutustumaan syyskuun alussa valmistuvaan uudiskohteeseen! Esittelyssä kaikki vielä vapaat asuntotyypit.

Sijainti: Espoo Henttaa
Ylismäenkuja 2, 02200 ESPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 1/8
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2h+kt+s
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 60,5 m²
Kokonaispinta-ala: 60,5 m²
Tontin koko: 1 505 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1633897
Vuokra: 919,02 €/kk
Vakuus: 1 838,04 €
Vesimaksu: 18 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
Energialuokka: B 2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

TA-Yhtymä Oy
Kutojantie 6-8, 02630 ESPOO
Puh: 045 7734 3777

Selvitä luottotietosi

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!