Sulje

Palvelukuvaukset

4. ilmainen ilmoitus

Keskittäminen kannattaa – Vuokraovi.comissa saat joka 4. ilmoituksen ilmaiseksi. Etu koskee maksullisia ilmoituksia. Joka neljäs maksettu ilmoitus on veloitukseton. Etua ei voi yhdistää Varmasti vuokralle -takuuseen.

Asiakirjapohjat

Vuokraovi.comista saat kaikki vuokrauksessa tarvittavat asiakirjapohjat: Vuokrasopimus, asunnon alku- ja lopputarkastus, vuokrankorotusilmoitus ja irtisanomisilmoitus. Asiakirjapohjat löydät OmaVuokraovesta Ilmoitukset-sivulta jätettyäsi palveluun ilmoituksen.

Asuntohakemukset

Vuokraovi.comista on tietyillä kohteilla mahdollista täyttää asuntohakemuslomake, jossa hakijan on mahdollista kertoa itsestään, antaa yhteystiedot ja lähettää hakemus Vuokraovi.comin asiakkaalle. Vuokraovi.com toimii vain asuntohakemuksen välittäjänä eikä osallistu millään tavalla asunnon asukasvalintaprosessiin. Hakemuksen käsittelyn vastuu siirtyy vastaanottavalle välittäjälle tai vuokranantajalle.

Tuottolaskuri

Kätevän laskurin avulla selvität kuinka paljon sijoitusasuntosi voi tuottaa. Vuokraovi.com ei takaa, että arvio vastaa todellista vuokratuottoa.

Vahti

  • Vahti seuraa puolestasi vuokra-asuntotarjontaa ja ilmoittaa heti, kun sopiva kohde lisätään Vuokraovi.com-palveluun
  • Vahdin voi tallentaa hakusivun tai OmaVuokraoven kautta määrittelemällä omat hakuehdot vuokrakohteelle
  • Voit tilata vahdin itsellesi sähköpostiviestinä tai RSS-syötteenä.

Varmasti vuokralle -takuu

Varmasti vuokralle -takuu koskee yksityisten vuokranantajien asuntokohteiden (ei vuokramökkien) ilmoituksia Vuokraovi.com-palvelussa. Jos et ole löytänyt vuokralaista mitään kautta ilmoitusaikana, ota yhteyttä asiakastukeemme kirjautuneelle ilmoittajalle näkyvällä lomakkeella. Ilmoituksen tulee kuitenkin olla ollut julkaistuna Vuokraovi.com-palvelussa yhtäjaksoisesti vähintään kahdeksan viikon ajan.

Takuupalautusta on haettava viimeistään 1 kuukauden kuluessa ilmoituksen passivoinnista. Ilmoitushinta palautetaan 30 vuorokauden kuluessa palautuslomakkeen vastaanottamisesta ja asiakastukemme tekemästä vahvistuksesta. Takuupalautus koskee vain ilmoitushintaa, ei mahdollisia erikseen ostettuja lisänäkyvyystuotteita. Ilmaisia ilmoituksia ei palauteta, tai hyvitetä. Rahojen palautuksen yhteydessä kohde poistetaan näkyvistä palvelusta. Käyttäjällä ei ole oikeutta aktivoida samaa kohdetta uudelleen näkyviin maksutta.

Yhteydenottoviestit

Vuokraovi.comin kohdesivulla on mahdollista ottaa välittäjään tai vuokranantajaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Vuokraovi.com toimii vain yhteydenottoviestien välittäjänä eikä osallistu käyttäjän ja vuokranantajan tai välittäjän yhteydenpitoon. Vastuu yhteydenottojen käsittelyssä on välittäjällä tai vuokranantajalla.