Sulje

Hakuehdoilla löytyy 473 asuntoa

Hakuehdot: Kerava

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Kerava

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Keravalla. Jos haluat rajata asuntohakuasi tarkemmin esimerkiksi vuokrattavan asunnon pinta-alan, huoneluvun, rakennusvuoden tai sijainnin perusteella, klikkaa “Muokkaa hakua” -painiketta. Avautuvasta valikosta voit valita haluamasi hakuehdot. Hyväksyttyäsi valinnat hakutulokset päivittyvät näyttämään vain hakuehtojasi vastaavat vuokra-asunnot. Kerava tarjoaa vuokra-asunnon etsijälle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja kivenheiton päässä pääkaupungista. Löydä unelmiesi vuokra-asunto Keravalta!

Vuokrattavat asunnot Keravalla

Kerava on noin 35 000 asukkaan kaupunki Uudellamaalla, Keravanjoen varrella. Pääkaupunkiseudun pohjoisreunalla sijaitsevan, pinta-alaltaan vain noin 30 km² kokoisen Keravan väestötiheys on Suomen suurimpia. Lähes koko kaupunki kuuluukin samaan yhtenäiseen taajama-alueeseen. Lahdenväylä ja päärata yhdistävät Keravan kiinteästi metropolialueeseen. Matkaa Helsinkiin on vain vajaat 30 kilometriä.

Keravan runsas vuokra-asuntojen tarjonta pitää sisällään runsaasti uudiskohteita. Keskusta ja suurin osa asuinalueista sijaitsee Lahdenväylän länsipuolella; vähemmän rakennetulla itäpuolella sijaitsee mm. Ahjon kaupunginosa.

Kerava – turvallinen pieni suuri kaupunki

Kotoisan kokoinen Kerava on pieni kaupunki suuren kaupungin palveluilla ja erinomaisilla kulkuyhteyksillä. Tärkeässä teollisuuskaupungissa sijaitsevat mm. Sinebrychoffin ja Kokkikartanon tehtaat. Kerava on ansioitunut kevyen liikenteen mallikaupunkina: siellä on hyvin ylläpidetty, laaja pyörätieverkosto sekä Suomen pisin, lähes kilometrin mittainen kävelykatu, joka muodostaa keskustan ytimen. Kerava tarjoaa laajat harrastusmahdollisuudet sekä urheilun että kulttuurin saralla. Lähellä keskustaa sijaitsee esimerkiksi luonnonläheinen ja monipuolinen Keinukallion urheilupuisto.