Sulje

Hakuehdoilla löytyy 118 asuntoa

Hakuehdot: Lohja

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

Vuokra-asunnot Lohja

Tälle sivulle listautuvat kaikki vuokra-asunnot Lohjalla. Painamalla “Muokkaa hakua” voit rajata asuntohakuasi täsmällisemmäksi useiden eri ominaisuuksien, esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, neliömäärän, huoneiden määrän tai rakennusvuoden useiden muiden ominaisuuksien perusteella. Hakutulokset päivittyvät sitten näyttämään vain hakuehtosi täyttävät vuokra-asunnot. Lohja on vuokra-asunnon etsijälle paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja tarjoava kaupunki. Etsi vuokra-asunto Lohjalta nyt!

Vuokrattavat asunnot Lohjalla

Lohja on Uudenmaalla sijaitseva kaupunki, jossa on asukkaita noin 47 000. Kaksikielisen kaupungin asukkaista ruotsia äidinkielenään puhuu 3,5 %. Lohjalta löytyy vuokra-asuntoja useilta eri asuinalueilta. Keskustan jälkeen tärkein taajama on 8 km keskustasta lounaaseen sijaitseva Virkkala. Lohjanjärven rannat ja vehreä luonto lukuisine harrastus- ja virkistysmahdollisuuksineen ovat lähellä asuinalueesta riippumatta.

Lohja, luonnon ympäröimä kaivoskaupunki

Pitkän historian kaivoskaupunkina omaavalla Lohjalla on nykyisin paljon myös esimerkiksi metsä- ja muoviteollisuutta. Ammatillista koulutusta Lohjalla tarjoavat Länsi-Uudenmaan koulutuskeskuksen kaksi yksikköä sekä Laurea-ammattikorkeakoulun sairaanhoitaja- ja tradenomilinjat. Valtateiden risteyksessä sijaitsevasta kaupungista on lyhyet etäisyydet pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Hankoon.

Salpausselän ja Lohjanjärven rannan välissä sijaitsevaa kaupunkia ympäröi poikkeuksellisen rikas luonto. Kalkkipitoisen maaperän ja leudon ilmaston ansiosta Lohjanjärven rannoilla on paljon lehtometsiä, esimerkiksi Karkalin luonnonpuiston alueella. Lohjan alueella on myös Torholan luola, joka on Suomen suurin kalkkikiviluola. Kaupungin muita merkittäviä nähtävyyksiä ovat Tytyrin kaivosmuseo sekä Lohjan Pyhän Laurin kirkko.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Lohja?

Valitse