Sulje

4h+kt+s , rivitalo, 1 600 €/kk, 81 m²

vuokrahuoneisto, Espoo, Kurttila, Lusikkatie 24

Viihtyisä kaksikerroksinen neliö huippupaikalta Espoon Kurttilasta!

Hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärelle sijoittuva Kurttila on haluttu asuinalue Espoossa myös rauhallisuutensa ja kauneutensa takia. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja erityisesti lapsiperheet viihtyvät Kurttilassa hyvin. Lähiluontoa arvostavia ilahduttavat Espoonlahden luonnonsuojelualue ja Kallvikin uimaranta.

Siimeksen lähialueen palveluita ovat koulu, päiväkoti ja ruokakaupat. Läheiseltä bussipysäkiltä on suorat yhteydet Kauklahdelle ja kauppakeskus Iso Omenaan.

As Oy Espoon Siimes valmistui juuri kauniille ja luonnonläheiselle asuinalueelle. Ekologisesta puurivitalokohteesta on vuokrattavana saunallisia 71m² kolmioita, 81m² neliöitä ja 95m² viisiöitä. Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja talosta löytyy moneen elämäntilanteeseen sopivia koteja. Jokaisen asunnon toisessa kerroksessa on avoin tila, mikä sopii esimerkiksi etätyöpisteeksi, harrastus- tai leikkitilaksi. Asuntoihin kuuluu myös oma viihtyisä puolikatettu terassi.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista yksi sijaitsee alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Molemmista kerroksista löytyy kylpyhuoneet ja oma sauna yläkerrasta. Asunnoissa on laminaattilattiat. Eteiset ja kylpyhuoneet ovat laatoitetut. Keittiön perusvarustukseen sisältyy muun muassa induktiokeittotaso, kalusteuuni kiertoilmalla, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Mikrolle on tilavaraus. Ikkunoissa ja terassiovissa on sälekaihtimet. Asunnoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lämmönlähteenä toimii maalämpö. Ilmanvaihtojärjestelmä on huoneistokohtainen ja varustettu lämmöntalteenotolla.

Asuntojen irtaimistovarastot sijaitsevat erillisessä irtainvälinevarastossa. Lisäksi yhteisessä käytössä on tilava ulkoiluvälinevarasto. Taloyhtiön piha-alueella on leikki- ja oleskelualue. Jokaiselle asunnolle löytyy autopaikka, jossa on lämmitys-latausasema (3,5 kW) ja sovellus käytön hallintaan sekä sähkönkulutuksen seurantaan.

-Vuokra 1600€/kk

-Vakuus 1000€

-Vesiennakkomaksu 20€/kk/hlö

-Autopaikka 20€/kk + käytetty sähkö.

-Vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen ja ottaa kotivakuutuksen vastuuosineen.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana - ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 6 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle.

Asunto on heti vapaa vuokrattavaksi, joten kysy näyttöä tai lisätietoja vuokra.helsinki@kiinteistotahkola.fi tai 040 158 0999. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, täytä hakemus osoitteessa https://kiinteistotahkola.fi/vuokra-asuntohakemus

Sijainti: Espoo Kurttila
Lusikkatie 24, 02780 ESPOO
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: rivitalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 1/1
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 4h+kt+s
Huoneiden lukumäärä: 4 huonetta
Rakennusvuosi: 2024
Asuinpinta-ala: 81 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna
Yleiskunto: hyvä
Lisätietoja: lämmitys
Kohdenumero: 1618227
Vuokra: 1 600 €/kk
Vuokranmaksupäivä: kk:n 2. päivä
Vakuus: 1000 euroa
Autopaikka: 20 €/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Auton säilytys: autopaikka
Energialuokka: A2018

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä


Kiinteistötahkola Helsinki
Turvalaaksonkaari 2, 01740 Vantaa
Puh: 040 158 0999

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!