Sulje

2h+k+s , kerrostalo, 1130,31 €/kk, 61 m²

vuokrahuoneisto, Kauniainen, Venevalkamantie 4

Tilava kaksio viidennessä kerroksessa. Asuntoon astutaan sisään erillisen eteisen kautta, jossa on valmiina säilytystilaa. Eteisen yhteydessä on myös asunnon kylpyhuone. Tilavasta kylpyhuoneesta löytyy asunnon oma sauna sekä liitosvaraus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on keraaminen lattialaatta sekä sähköinen mukavuuslämmitys lattiarakenteissa. Asunnossa on kokkaukseen sopiva kulmakeittiö, jossa on jääkaappipakastin, tilavaraukset astianpesukoneelle ja mikrolle sekä 4-levyinen vakioliesi, jonka päällä on liesituuletin sekä maustehylly. Olohuone avautuu keittiön ja makuuhuoneen yhteyteen. Makuuhuoneesta löytyy asunnon vaatehuone. Oma lasitettu parveke heijastaa valoa koko asuntoon. Asuinhuoneissa on laminaattilattia.

Venevalkamantie 4 on Kauniaisissa Espoon Lippajärven läheisyydessä sijaitseva tyylikäs ja hyväkuntoinen vuonna 2013 valmistunut kerrostalo. Kauniaisten alueelta löytyy kattavat palvelut. Sekä suomen- että ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit löytyvät muutaman kilometrin säteeltä. Lähikauppaan on matkaa vain noin 700 metriä. Kauniaisten hyvistä liikenneyhteyksistä pitää huolta toimivat bussilinjat ja juna-asema. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet Espoon keskustaan, Leppävaaraan, Kauniaisten keskustaan ja Helsinkiin.

Alueella on erinomaiset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Kävelymatkan päästä löytyy mm. Kauniaisten hiihtokeskus sekä jää-, palloilu- ja uimahalli. Kauniaisten pinta-alasta on säästetty paljon virkistys- ja suojelualueita varten. Kaupunki ylläpitää ja kehittää ulkoilu- ja virkistysmetsinä toimivia puistometsiä pitkäjänteisesti. Kauniaisissa on kattavat harrastusmahdollisuudet. Alueella on paljon yhdistyksiä ja seuroja, jotka tarjoavat harrastustoimintaa ympäri vuoden. Harrastusten lisäksi nuorille on alueella oma skeittipuisto ja nuorisotalo. Kauniaisista löytyy monipuolinen valikoima kaupungin yleisiä puistoja, leikkipuistoja ja koirapuisto. Asuntojen vieressä sijaitsee idyllinen Venevalkamanpuisto.

Asuntoa haetaan sähköisellä asuntohakemuksella, joka löytyy linkistä https://ta.fi/vuokrahakemus. Asukasvalinnassa noudatetaan ARA:n asukasvalintaperusteita. Asuntonäytöt tehdään hakemusten perusteella. Pyydämme liitteet, jos voimme tarjota asuntoa.

Kiinteistö on savuton. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi on kielletty koko kiinteistössä, sen huoneistoissa, parvekkeilla, piha-alueilla ja yhteisissä tiloissa.

Sijainti: Kauniainen
Venevalkamantie 4, 02700 KAUNIAINEN
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: arava/korkotuki
Kerros: 5/5
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2h+k+s
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2013
Asuinpinta-ala: 61 m²
Kokonaispinta-ala: 61 m²
Tontin koko: 2 567 m²
Tilat ja varustelu: oma sauna, parveke
Yleiskunto: ei luokiteltu
Kohdenumero: 1562478
Vuokra: 1130,31 €/kk
Vakuus: 2 183,76 €
Vesimaksu: 19 €/hlö/kk
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lämmitysjärjestelmä: Lämmitysmuoto: Kaukolämpö
Energialuokka: D 2013

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Ida Sjöberg
ida.sjobergta.fi
TA-Yhtymä Oy
Kutojantie 6-8, 02630 ESPOO
Puh: 045 7734 3777

Korvaa asunnon rahavakuus vuokratakauksella

Vuokraovi.com takauspalvelu on joustava tapa hoitaa vuokra-asunnon vakuus. Voit korvata rahavakuuden Vuokraovi.comin takausvakuutuksella.

Vakuuden määrä

Vakuutuksen hinta
14,00 € / kk

Hae takausta

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!