Sulje

2h+k , kerrostalo, 788 €/kk, 44,5 m²

vuokrahuoneisto, Vantaa, Hakunila, Kaskelantie 17 A

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan 44,5m2 kaksioon Vantaan Hakunilassa! Tämä asunto tarjoaa viihtyisää ja modernia asumista upeilla vaaleilla materiaaleilla ja monipuolisilla ominaisuuksilla.

Asunnon suuret ikkunat avautuvat kahteen suuntaan, tuoden runsaasti luonnonvaloa ja ilmavuutta tilaan. Valoisa ja avoin ilmapiiri tekee asunnosta erityisen viihtyisän ja kutsuvan.

Kauniit vaaleat materiaalit luovat modernin ja raikkaan ilmeen koko asuntoon. Täällä voit luoda oman persoonallisen sisustustyylin ja nauttia laadukkaista materiaaleista arjen jokaisessa hetkessä.

Tilava kaksio tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niin yksin asuville kuin pariskunnillekin. Hyvin suunniteltu pohjaratkaisu ja toimivat tilat tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Sijainti Hakunilassa tarjoaa monipuolisia palveluita, hyviä ulkoilumahdollisuuksia ja erinomaiset liikenneyhteydet. Täällä voit nauttia rauhallisesta ja viihtyisästä ympäristöstä samalla, kun olet lähellä kaikkea tarpeellista.

50M taloyhtiön netti sisältyy vuokraan.

Myös lemmikit ovat tänne tervetulleita!

Tule tutustumaan tähän kauniiseen kaksioon ja löydä uusi koti Vantaan Hakunilasta, joka täyttää kaikki asumisen tarpeesi!

Kiinnostuitko?Voit vuokrata asunnon suoraan verkkokaupan kautta tai täytä asuntohakemus osoitteessa: vuokraus.retta.fi ja ota yhteyttä kohteen välittäjään sähköpostilla; etunimi.sukunimi@retta.fi. Yleisimpiin asuntovuokrauksen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Retta asiakaspalvelu arkisin 816 p. 010 228 5555.

Vantaan Hakunilan Kaskelanrinteeseen valmistui tammikuussa 2019 Asunto Oy Vantaan Parsa, yhteensä 71 kodikasta kerrostaloasuntoa. Taloyhtiössä on tarjolla laajasti eri elämänvaiheisiin sopivia asuntoja pienistä yksiöistä aina kompakteihin kolmioihin (26m2;-53m2;). Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietityt pohjaratkaisut, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Kodeissa laadukkaat materiaali- ja kalusteratkaisut, mm. lattiat ovat laminaattia, kylpyhuoneissa keraamiset laatat sekä sähköinen mukavuuslattialämmitys (asunnon sähköstä). Keittiön varusteluihin kuuluu niin ikään vakiona jääkaappipakastin sekä astianpesukone. Isommissa 3h -asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka toimivat loistavasti keväästä syksyyn lisähuoneena, muissa asuntotyypeissä ranskalaiset parvekkeet. Jätehuolto on järjestetty syväjätekeräysjärjestelmällä ja yhtiön autopaikat (23 kpl) sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa. Kaskelanrinteen luonnonläheiselle alueelle kehittyy vauhdilla uusi suosittu asuinalue, Hakunilan palvelut noin kilometrin päässä ja Tikkurilan keskustaankaan ei ole matkaa kuin noin 4 kilometriä. Toimivat liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä sekä Lahdenväylän ja Kehä III:n läheisyys sujuvoittavat arkista liikkumista. Asuntoihin ovat tervetulleita myös lemmikit. Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella.

Vakuus on 1 kk vuokraa vastaava summa, kun vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevaksi. Vakuus 350 euroa, mikäli ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamisajankohta sovitaan 11 kuukauden päähän vuokrasopimuksen alkamisesta.

Sijainti: Vantaa Hakunila
Kaskelantie 17 A, 01200 VANTAA
Vuokratyyppi: vuokrahuoneisto
Tyyppi: kerrostalo
Asumismuoto: vapaarahoitteinen
Kerros: 2
Vapautuminen: heti vapaa
Vuokrasopimus: toistaiseksi
Kuvaus: 2h+k
Huoneiden lukumäärä: Kaksio
Rakennusvuosi: 2019
Asuinpinta-ala: 44,5 m²
Yleiskunto: ei luokiteltu
Lisätietoja: Laajakaista kuuluu vuokraan. Lisätiedot: 50M maksuton laajakaista Elisa.
Kohdenumero: 1544092
Vuokra: 788 €/kk
Vakuus: 788 €
Vesimaksu: 23 €/hlö/kk
Lisätietoja kustannuksista: Vuokrankorotusperuste: Elinkustannusindeksi + enintään 3.0 % vuosittain.
Lemmikit sallittu: sallittu
Tupakointi sallittu: ei sallittu
Lisätietoja: Asukkaan vastuulla ottaa oma kotivakuutus. Vuokralainen tekee oman
sähkösopimuksen.
Tilat ja varustelu: wc, peilikaappi, pesukoneliitäntä
Keittiön varusteet: astianpesukone
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Materiaalien ja varusteiden kuvaus: Liesituuletin
Taloyhtiön nimi: Kaskelantie 17 - Asunto Oy Vantaan Parsa
Tilat ja varustelu: hissi , hissi
Energialuokka: C
Lisätietoja energiatodistuksesta: C2013, Energiatodistus: Ei.

Palvelut

expand_more
  • Sähkö
  • Laajakaista
Muuttaja, valitse Väreen sähkösopimus. Saat Avainturva-vakuutuksen ja Väppi-äpin kaupan päälle. Tutustu!
Onko tulevan kotisi nettiasiat kunnossa? Tutustu laajakaistavaihtoehtoihisi tästä. Tutustu!
Vuokraovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista tiedot ilmoittajalta.

Ota yhteyttä

Retta Asuntovuokraus Pääkaupunkiseutu, Suuromistajien vuokra-asunnot
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
Puh: 010 228 5555

Selvitä luottotietosi

Muuttolaskuri

  • km
Hinta arvio 500 - 1000 €

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!