Sulje

Hakuehdoilla löytyy 179 asuntoa

Hakuehdot: Hämeenlinna

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Hämeenlinna

Tältä sivulta löydät kaikki vuokra-asunnot Hämeenlinnassa. Klikkaa “Muokkaa hakua”, niin voit rajata asuntohakuasi tarkemmin esimerkiksi vuokrattavan asunnon pinta-alan, huoneluvun, talotyypin, sijainnin tai jonkin muun ominaisuuden perusteella. Hakuehtojen asettamisen jälkeen sinulle näytetään kaikki ehdot täyttävät vuokra-asunnot. Hämeenlinnassa vuokra-asunnon etsijöillä on runsaasti vaihtoehtoja, joista valita. Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-asunto Hämeenlinnasta!

Vuokrattavat asunnot Hämeenlinnassa

Hämeenlinna on Kanta-Hämeen maakuntakeskus ja Suomen vanhin sisämaakaupunki. Asukkaita Hämeenlinnassa on reilut 67 000. Vanajaveden rannalla sijaitsevan Hämeenlinnan sijainti on keskeinen, sillä kaupunki on Suomen väestöllisessä keskipisteessä sekä puolimatkassa Helsingistä Tampereelle. Moottoritietä pitkin matkaa Helsinkiin on 100 km ja Tampereelle 75 km. Hämeenlinnan vuokra-asuntojen tarjonnassa etusijalla ovat kerros- ja rivitaloasunnot. Kaupunkiin on lähivuosina rakennettu paljon uusia rakennuksia, ja vuokra-asuntokannasta huomattavan suuri osa onkin hyvin nuorta.

Hämeenlinna – kehittyvä kulttuurikaupunki

Hämeenlinnan kaupungille nimen antaneen linnan rakentaminen aloitettiin 1200-luvun lopulla. Linnan ympärille muodostunut pieni asutuskeskus sai kaupunginoikeudet 1639. Suomen ensimmäinen rautatie yhdisti Hämeenlinnan Helsinkiin vuonna 1862. Sijainti Suomen rautatieverkoston pääradan ja Helsinki–Tampere moottoritien varrella ovat sittemmin huolehtineet Hämeenlinnan kehittymisestä jatkuvasti suuremmaksi.

Hämeenlinna tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia harrastamiseen ja ulkoiluun mm. Aulangon luonnonsuojelualueella sekä Ahveniston kaupunginosassa keskustan länsipuolella. Ahvenistosta löytyy myös yksi Suomen viidestä toiminnassa olevasta moottoriurheiluradasta. Vain parin kilometrin päässä keskustasta sekä rautatie- ja linja-autoasemista on Kantolan tapahtumapuisto, jossa on viime kesinä pidetty maailmanluokan artistien megakonsertteja. Kulttuurillisesti vireässä Hämeenlinnassa järjestetään paljon erilaisia messuja ja tapahtumia, mm. vuotuinen stand up -festivaali Tomaatteja! Tomaatteja! Keskustan kupeessa sijaitsevan linnan ohella Hämeenlinnan nähtävyyksiin kuuluu useita museoita sekä keskiaikaisia harmaakivikirkkoja.

Etsitkö vuokra-asuntoa alueelta Hämeenlinna?

Valitse