Sulje

Yksityinen vuokranantaja, powered by Fiksuvuokraus.fi

  • infofiksuvuokraus.fi
  • Länsituulentie 6, 02100 Espoo

Esittely


Fiksuvuokraus on uudenlainen palvelu, jossa yksityinen vuokranantaja ilmoittaa asuntonsa vuokralle kaikkiin markkinapaikkoihin yhdellä ilmoituksella. Asunnonhakija ottaa yhteyttä kohteen vuokranantajaan Vuokraovessa täyttämällä asuntohakemuksen klikkaamalla "Vuokraa tästä"- painikkeesta. Hakemuksen täyttäminen ei sido asunnon vuokraamiseen, mutta on edellytys keskusteluyhteyden avaamiseksi vuokranantajan kanssa.

Miten pääsen katsomaan asuntoa?

Oletko kiinnostunut asunnosta? Jätä yhteystietosi täyttämällä asuntohakemus klikkaamalla "Vuokraa tästä"- painikkeesta. Kohteen vuokranantaja vastaanottaa asuntohakemuksen, jonka jälkeen voitte olla toisiinne yhteydessä.

Voinko hakea asuntoa luottotiedottomana?

Kyllä vain! Kuka tahansa on oikeutettu hakemaan asuntoa, mutta vuokrauspäätöksen tekee aina vuokranantaja, tai hänen edustajansa, joka on luonut kohdeilmoituksen Fiksuvuokrauksen palvelussa.

Mistä voin kysyä neuvoa asuntohakemuksen täyttämiseen?

Kaikki TEKNISET kysymykset voit kohdistaa Fiksuvuokrauksen tukitiimille, joka päivystää sähköpostitse info@fiksuvuokraus.fi. Muistathan lisätä otsikkoon, mistä asunnosta on kysymys.

Ota yhteyttä

  • Yksityinen vuokranantaja, powered by Fiksuvuokraus.fi
  • infofiksuvuokraus.fi
  • Länsituulentie 6, 02100 Espoo