Sulje

Hakuehdoilla löytyy 52 asuntoa

Hakuehdot: Heinola

Lue lisää siitä, miten lajittelemme hakutulokset

MAINOS
MAINOS

Vuokra-asunnot Heinola

Täältä löydät kaikki vuokra-asunnot Heinolassa. “Muokkaa hakua” -toiminnolla pääset rajaamaan asuntohakuasi tarkemmaksi esimerkiksi vuokrattavan asunnon sijainnin, pinta-alan, talotyypin, huoneiden lukumäärän, rakennusvuoden ja monien muiden ominaisuuksien perusteella. Hakutulokset päivittyvät automaattisesti näyttäen ainoastaan asettamiasi hakuehtoja vastaavat vuokra-asunnot. Heinola tarjoaa suuren valikoiman mielenkiintoisia vuokra-asuntoja. Löydä sinua odottava vuokra-asunto Heinolasta!

Vuokrattavat asunnot Heinolassa

Heinola on noin 19 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä, Lahden ja Kouvolan naapurissa. Heinolan reilun 800 neliökilometrin pinta-alasta noin 160 neliökilometriä on vesistöjä. Kaupungin keskusta sijaitsee Kymijoen vesistöön kuuluvan Jyrängönvirran varressa. Heinolasta on mahdollista löytää vuokra-asunto, joka on sekä lähellä kaunista järviluontoa että kävelyetäisyydellä kaupungin palveluista.

Heinola – siltojen kaupunki moottoritien varrella

Heinola sijaitsee valtateiden 4 ja 5 risteyksessä. Helsinkiin vievä reilun sadan kilometrin osuus valtatiestä 4 on moottoritietä. Osa moottoritietä on komea Tähtiniemen silta, Heinolan maamerkki. Tämä Suomen toiseksi pisin silta ylittää Ruotsalainen-järven Heinolan keskustan länsipuolella. Kesäisin Heinolasta on vesiliikenneyhteydet Lahteen ja Jyväskylään.

Matkailijoita Heinolaan vetävät muun muassa kaupungin kolme museota, Heinolan lintutarhat sekä kesäisin musikaaleistaan tunnettu Heinolan kesäteatteri. Vilkkaassa kaupungissa järjestetään lukuisia konsertteja ja tapahtumia, esimerkiksi Heinolan jääfestivaali.